Webcollection
Image default
Aanbiedingen

Deze opvallende kleuren ga je overal terug zien!

Na de grauwe winter periode zijn we allemaal toe aan wat mooier weer en langere dagen. En die grauwe periode heeft ook zeker invloed gehad op de kleuren die we terug gaan zien in de mode de komende tijd. Wel in positieve zin gelukkig. We gaan het komende half jaar veel vrolijke en warme tinten terug zien en daar zijn wij maar wat blij mee! Na twee jaar vol joggingbroeken en huispakken zijn we allemaal toe aan mooie items, toch? In deze blog bespreken we de meest trendy kleuren van het komende half jaar met jullie!

 

Fuchsia

De kleur roze maakte in het najaar al voorzichtig betreding in het dagelijks leven, nu de mooie dagen eraan komen zal dat alleen maar toe nemen. Er is iets met de kleur dat er gewoon voor zorgt dat je je er vrolijk door voelt en dat is precies waar we naar op zoek zijn. Het geeft je zelfvertrouwen een echte boost en je bent een echte eyecatcher als je met de kleur over straat loopt. We zagen de kleur al veel terug in blouses en truien, maar de komende tijd kun je dat ook toepassen op bijvoorbeeld je accessoires! Verschillende trendbureaus hebben de magenta tint bestempeld als dé kleur van het jaar. Het zal dan ook niet lang duren voor de straten roze kleuren door de kleding van de mensen.

 

Groen
Als je aan de lente denkt, denk je waarschijnlijk ook al snel aan de kleur groen, alles staat in de bloei en mensen hebben weer zin om naar buiten te gaan. Ook op de catwalks tijdens de fashionshows in New York en Parijs kwam de tint erg vaak naar voren. Zo waren er bij Prada en Acne Studios volledige groene looks en kwamen bij veel andere merken vaak groene accessoires naar voren. De kleur groen is natuurlijk erg ruim, maar hij komt in alle varianten terug in de kleding, van pastel groen naar limoen groen en zelfs fel groen. Daar hadden we twee jaar geleden echt niet aan moeten denken. De groene items combineer je leuk met witte of zwarte sneakers en accessoires!

 

Zelf de hippe kleuren in je kast hebben?

Het is wel duidelijk dat deze vrolijke en opvallende kleuren niet mogen ontbreken in jouw garderobe, maar waar shop je ze nou het beste? Wij hebben het perfecte merk voor je gevonden! Opus verkoopt namelijk de hipste kleding in veel trendy kleuren. Je besteld de kleren makkelijk en snel via de website van Nummer Zestien en voor je het weet ben ook jij helemaal klaar voor het voorjaar!

 

https://www.nummerzestien.eu/