Webcollection
Image default
Aanbiedingen

Jouw baan in de logistiek vind je snel via dit uitzendbureau nabij Middelburg

Er is heel veel werk in de logistiek, ook in Zeeland. Of het nu gaat om orderpickers of om chauffeurs in de bezorgdienst; steeds meer mensen winkelen online en al die bestellingen moeten worden uitgeleverd. Als dit werk jou op het lijf geschreven staat, dan kan Promopolitan, een uitzendbureau in de buurt van Middelburg, je snel aan een leuke baan helpen. Je kunt hier zelf je wensen aangeven, bijvoorbeeld op welke dagen je werkt en hoeveel uur per week. Ook de regio waarin je werkzaam bent, kun je aangeven. Pakketbezorgers zijn vaak de hele dag op pad. Soms werk je overdag, maar het kan ook voorkomen dat je in de avonduren wordt ingezet. Dat vraagt dan wel de nodige flexibiliteit.

Een bijbaan in de logistiek

Ook als je nog studeert kun je een bijbaan in de logistiek vinden via uitzendbureau Promopolitan in Vlissingen, niet ver van Middelburg. Je kunt bijvoorbeeld op zaterdag en zondag in een magazijn werken als orderpicker, maar als je je rijbewijs al hebt, dan kun je ook als bezorger aan de slag in Zeeland. Steeds vaker worden pakketten ook op zondag bezorgd. Hier zijn extra mensen voor nodig omdat fulltimers vaak van maandag tot en met vrijdag werken. Het enige wat je hoeft te doen om een leuke bijbaan te vinden naast je studie, is je inschrijven bij uitzendbureau Promopolitan in Vlissingen. Zodra er een geschikte baan is, wordt er direct contact met je opgenomen.

Ook in andere sectoren is er volop werk te vinden

Ook als de logistiek niet jouw ding is, zijn er mogelijkheden genoeg. Bij dit uitzendbureau in de buurt van Middelburg kun je vacatures vinden in diverse sectoren, waaronder de horeca en detailhandel. Je kunt op deze banen direct reageren als ze je aanspreken. Als je geschikt lijkt voor de functie, word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Als dat goed verloopt, word je aan het bedrijf voorgesteld. Wie weet ga je al binnen enkele dagen aan de slag bij je eerste of volgende baan!

https://promopolitan.nl/