Webcollection
Image default
Aanbiedingen

Meer comfort tijdens het vissen

Vissen – we zijn er dol op, maar het kan lastig zijn … in de nek, rug, arm en andere plaatsen. Na uren in dezelfde positie te hebben doorgebracht met weinig gelegenheid om uit te rekken en te bewegen, is het geen wonder dat vissers vaak terugkomen met een stijf en pijnlijk gevoel. Daarom hebben we deze tips voor het inrichten van vissersboten samengebracht om u te helpen uw boot perfect op te stellen voor zowel comfort als gebruiksgemak.

Als je op maandag weer aan het werk wilt zonder een pijnlijke rug, voeg dan wat accessoires toe aan je boot om het comfortabeler te maken. Deze accessoires kunnen ervoor dat de omstandigheden beter worden, waardoor u gemakkelijker vissen kunt vangen. Ga na of u items op uw boot mist of kijkt bijvoorbeeld of u op zoek bent naar meer comfort. Sommige items kosten slechts een paar euro en een uur van uw tijd om te installeren, terwijl u hier veel plezier van zal hebben. Daarnaast kunnen enkele accessoires ook waarde aan uw boot toevoegen, waardoor uw boot bij een mogelijke verkoop meer zal opleveren 

Een bootstoel is de ultieme luxe

Het ultieme comfort op een vissersboot zou een comfortabele stoel moeten zijn. Als u of uw passagiers tijdens de tocht gaan zitten, kan uw rug al pijnlijk zijn voordat u uw hengel oppakt.

Upgrade de zitplaatsen van uw boot en laat de achterkant van iedereen genieten van een comfortabele rit. Als je in een bijboot zit, is de handdoek die over het hete metaal is gelegd geen zitplaats. Doe er een  zitkussen in en u zal profiteren van een comfortabeler gevoel. Als u een boot heeft met oude vinyl zittingen is het tijd om ze te vervangen. Kies een hoogwaardig, schimmelwerend schuimkussen, een duurzaam aluminium frame en comfortabele armleuningen. Als u niet de ruimte heeft voor een grote vaste bootstoel, kunt u altijd een aantal luxe  klapstoelen gebruiken die na het gebruik uit de weg kunnen worden opgeborgen.  

Een transducer

Indien u het zichzelf allemaal wat gemakkelijker wilt maken raden wij je aan om een transducer te kopen bij Mediawinkel.eu. Hierdoor ben je direct in staat om vissen te lokaliseren in het gebied waar u aan het varen bent. U bespaart uzelf enorm veel moeite en tijd en zal dan bijvoorbeeld ook niet in een gebied vissen waar geen vissen zijn. Dit zorgt natuurlijk voor een stuk meer plezier, waardoor u zonder twijfel zo snel mogelijk weer opnieuw zal willen vissen.