Webcollection
Image default
Aanbiedingen

Met behulp van deze 4 items maak je een inspirerende kantoorruimte

Met behulp van deze 4 items maak je een inspirerende kantoorruimte

De inrichting van de werkplek kan heel mooi zijn, maar ook heel saai en niet-inspirerend. Een werkplek die mooi is zal jou en je werknemers inspireren om productief te zijn, terwijl een saaie indeling voor weinig creativiteit en productiviteit zorgt. Wat voor werk er ook gedaan wordt in het kantoor, er is altijd behoefte aan een inspirerende omgeving. Hoe ga je geweldige ideeën bedenken terwijl je de hele dag naar een saaie grijze muur kijkt? Juist, dat gaat niet. In dit blogartikel vertellen we je graag 4 items die je kan gebruiken om jouw kantoor meer inspirerend te maken.

  1. Een behang dat niet saai is

Zonder dat we het door hebben is de achterwand op het kantoor iets waar we een groot deel van de dag tegen aan kijken. Een muur met een saaie kleur, zoals grijs of wit, zal niet direct heel plezierig zijn om tegenaan te kijken. Met behulp van een behang met een 3D print zorg je voor een prachtige achtergrond, waar je uren naar kan kijken.

 

  1. Vertel de geschiedenis van het bedrijf

Wanneer het bedrijf een rijke geschiedenis heeft, ligt hier een mooie kans om dit te uiten. Doe dit bijvoorbeeld met een fotomuur of een wall of fame van belangrijke mensen. Dit maakt het kantoor niet alleen visueel een stuk aantrekkelijker, maar je maakt ook indruk op bezoekers.

 

  1. Ruimte voor ideeën

Door middel van brainstorms en moodboards kun je een mooie inrichting voor het kantoor bedenken. Geef iedereen een stapeltje sticky notes en moedig ze vooral aan om met zoveel mogelijk ideeën te komen, niets is te gek! Wanneer de ideeën serieus bekeken worden, is de kans groter dat mensen proactief zijn op het kantoor.

  1. Kies de juiste kleuren

Elke kleur heft een eigen boodschap en dat is voor een kantoorinrichting een prachtige kans om te benutten. Oranje kan als voorbeeld genomen worden. Deze kleur spreekt enorm en stimuleert positief denken en creativiteit. Werknemers in een oranje ruimte ervaren meer enthousiasme en plezier in het werk en ervaren een echte boost voor hun creativiteit. Verf eens een wand op het kantoor oranje en ervaar de impact.

https://katoprojecten.nl/