Webcollection
Image default
Aanbiedingen

Muggenvangers voor in Huis

 

U bent opzoek naar een geschikte muggenvanger zodat de vliegen en muggen in huis weggaan. Er zijn genoeg vliegenvangers om de markt gebracht maar niet elke vliegenvanger is even goed en geschikt voor bepaalde situaties. Zo is er onderscheid te maken in Elektrische muggenvangers en Muggenvangers met Kleefplaat. In principe zijn alle muggenvangers gewoon online te koop en zijn er genoeg vergelijkingssites die je kunnen helpen met het vinden van de beste Muggenvangers.

 

Elektrische Muggenvanger: deze muggenvanger werkt uiteraard op elektriciteit en met een spanningsboog. Vaak zijn de UV lampen inbegrepen om de muggen en vliegen naar het apparaat toe te lokken. De spanningsboog schakelt de vlieg als het ware uit. Zodra de mug er tegenaan vliegt dan krijgt zij een klein stroomstootje waarna zij direct sterft. De vliegen komen dan vervolgens in een opvangbakje terecht dat vaak gemakkelijk te verwijderen is.

 

Voordelen van een Elektrische muggenvanger:

  • Geschikt voor grote ruimten zoals stallen met vee, garages, opslagruimten, slachthuizen enz.

  • Een elektrische muggenvanger is zeer effectief en uitstekend geschikt voor zowel het bedrijfsleven als particulier. Je zou hem namelijk ook in een hok kunnen hangen of neerzetten. Echt voor in huis raad ik deze echter niet aan.

  • De vliegenvanger werkt op elektriciteit waardoor de batterijen niet vervangen hoeven te worden en gaat op deze manier lekker lang mee.

 

Muggenvangers met Kleefplaat: deze werken niet met spanningsboog voor het uitschakelen van de mug maar wel met een kleefplaat. De kleefplaat zorgt ervoor dat als de vlieg er op gaat zitten of er tegen aan vliegt zij niet meer weg kan. Zij zit er dan aan vast en zal op deze manier dan ook sterven. De muggenvangers met kleefplaat zijn uitermate geschikt voor cafetaria’s, achter vitrines, keukens, restaurants en op andere plaatsten waar veel consumenten komen. De reden hiervoor is, is dat deze muggenvangers stil zijn, geen restjes achter laten en vaak een mooi design hebben waardoor het niet opvalt dat het om een vliegenvanger gaat.

 

Voordelen van een Muggenvanger met Kleefplaat:

  • Zeer hygiënisch: laat geen restjes vlieg achter.

  • Discreet design en uitermate geschikt voor achter vitrines waar eten ligt zoals snackbars en ijssalons hebben.

 

Let er bij de keuze van een Muggenvanger goed op waarvoor je hem wilt gebruiken. Voor kleinere ruimten is een Vliegenvanger met Kleefplaat zeer geschikt en voor grote ruimten de Elektrische Muggenvanger. Voor meer informatie over Muggenvangers en de prijzen klikt u hier.

 

https://www.antivliegenshop.nl/muggenvangers