Webcollection
Image default
Auto

Dus u wilt een Renault Trafic leasen?

Het leasen van een Renault Trafic is een prima keuze als het gaat om kwaliteit en betrouwbaarheid. Een grote en praktisch ingedeelde laadruimte zorgt er voor dat u al uw materiaal goed en veilig kunt vervoeren. Optioneel kunnen de achterdeuren 255 graden draaien zodat u nog makkelijker kunt laden en lossen. Innovatieve oplossingen in de cabine zorgen voor een comfortabele rit en maken uw dagelijkse werkzaamheden een stuk aangenamer. De efficiënte motoren zijn niet alleen vriendelijk voor het milieu, het bespaart tevens in het brandstofverbruik.

Waarom leasen als u ook uw Renault Trafic kunt kopen? Het kopen van een bedrijfswagen is een grote stap. U moet hiervoor in een keer een grote som geld neertellen. Dit geld heeft u niet zo 1-2-3 terugverdiend. Als u geen groot bedrag kunt missen kan leasen een goede oplossing zijn. Met een vast bedrag in de maand rijdt u zorgeloos in uw Renault Trafic. Met keuzes uit verschillende leasevormen is ofwel de auto na afloop van het leasecontract uw volledige eigendom, ofwel kunt u aan het einde van het leasecontract een nieuwe bedrijfswagen uitzoeken. Ga voor uzelf na welke leasevorm het beste bij uw wensen past.

Renault Trafic leasen

De leasevormen kort uitgelegd U kunt bij de dealer of een zelfstandige leasemaatschappij een leasecontract afsluiten voor uw Renault Trafic. Indien u net bent gestart met uw bedrijf en u wilt nagaan of de auto bij u past, of als u voor een korte piek in de werkzaamheden voor korte tijd over een extra bedrijfswagen dient te beschikken kunt u kiezen voor shortlease. Bij operational lease zitten verzekering, banden en onderhoud in het maandbedrag inbegrepen. Bij financial lease dient u deze zaken zelf te regelen, de auto is dan na verloop van het contract wel uw eigendom.

Voor meer info : http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen