Webcollection
Image default
Auto

Hoe of wat moet u te weten bij het importeren van een auto

Op zoek naar een prachtige gebruikte wagen? In andere landen ziet u dezelfde soort voertuig voor een lagere prijs. De meesten gaan voor invoeren uit Duitsland & Amerika, waar veel oude voertuigen te koop staan. Hoeveel centen scheelt het precies? Hoeveel euro’s komen er nog meer bij? En hoe gaat een voertuig invoeren in zijn werk? Dit zullen we exact uitleggen.

Auto vanuit Germany?

  • Veel goedkoper uit
  • Veelal prachtige gebrukte auto’s.
  • Dikwijls uitgebreide auto’s.
  • Advies bij de keuze van een voertuig.
  • 0,0 zorgen over het papierwerk.
  • Uw wagen in 2 weken thuis.

Waarom zou u een auto importeren?

Veelal publiek kiezen voor auto import omdat ze graag een chique wagen besturen. Maar werkelijk is een car invoeren de inspanning waard voor een ieder die geld wil bezuinigen. Kijk bijvoorbeeld eens rond op een site met .de extensie voor occasions. Het aanbod is daar veel breder en u komt veel soeps tegen: jonge tweedehands auto’s, lage kilometerstanden en luxe modellen.

Why is het goedkoper?

De prijzen voor tweedehands auto%u2019s liggen over de grens dikwijls aanzienlijk lager. Het ligt met name aan de BPM, de heffing van 4-wiel voertuigen en motorrijwielen. In de meeste landen bestaat deze type van belasting niet. Voertuigen zijn daardoor een stuk cheaper. Om dezelfde motivatie is het prijsverschil tussen een instapmodel en een pracht model minder groot. Daarom is auto import uitermate goed voor uw portomonee.

Importeren uit Duitsland

Een voertuig importeren vanuit Duitsland is het meest in trek. Omstreeks 75% van iedere ingevoerde occasion komt van onze oosterburen. Dat is niet voor niets: in Duitsland ziet u een aanzienlijk aanbod van bekende merken als Aston martin en mercedes Regelmatig gaat het om krachtige modellen, met prachtige functies. En Duitsers staan bekend om hun aardigheid, alsmede als het op verzorging neerkomt. Na importeren uit onze oosterburen, is Belgie (in de buurt) en de italianen (snelle wagen) populair. Eveneens zijn er de liefhebbers van mooie Amerikaanse voertuigen.

Kosten voor importeren

De accijns bij het importeren is zeker weten de zwaarste kostenpost bij het importeren van een auto naar Nederland. Bovendien zijn er de prijzen voor vervoer, allerlei verzekeringen, registratie en kentekens. Invoeren uit DE kunt u over deze geavanceerde uitgaven rekening houden op een bedrag tussen de 350 EU & 850 EU.

BPM berekenen

Voor occasions zijn er 6 mogelijkheden om de BPM te bepalen. Bij het invoeren van uw wagen moet u de calculatie indienen, inclusief de ondersteuning. Zelf maakt u een keuze tussen de gemaakte BPM berekeningen. Welke van de verschillende calculaties levert de beste importbelasting op? Het hangt af van factoren.

Waar moet je op letten met BPM

Belasting heeft een vaak gebruikte berekening en en verzwijgt dit!

Online calculators rekenen alleen maar 2 mogelijkheden door!

Als de onderbouwing niet klopt moet het RDW traject geheel opnieuw!

Stappenplan auto import

Waarschijnlijk weet u een beetje wat voor auto u zoekt.Ik zou eens rond kijken op populaire websites voor occasions in Duitsland. Bewaar de advertenties u aanspreken.

Calculate de complete kostenplaatje

U kunt zien dat de totale prijs een hoop lager ligt. Het belangrijkste is uiteindelijk het complete bedrag, inclusief alle extra kosten. Bereken het complete bedrag, extra bijkomende kosten en in het speciaal de import belasting.

Check en aankoop

Check de verkoper en het aanbod nog eens goed. Is alles vertrouwd? Dan kunt u overgaan tot het kopen van de auto. Dat gaat anders dan u gewend bent. In Duitsland bijvoorbeeld praat u niet over de prijs. Wel over de gemaakte overeenkomsten, die contractueel vastgelegd worden.

Lees volledige importautos stappenplan >> 

Voor meer info : http://www.autoimporteren.nl