Webcollection
Image default
Auto

Iedereen kan binnen 1 dag zijn autotheorie halen

Iedereen kan het autotheorie-examen halen. Dat is de rotsvaste overtuiging en belofte van 123theorie.nl, dat dagelijks nieuwe kandidaten aan het felbegeerde certificaat helpt. Wil jij dat ook: binnen 1 dag je autotheorie halen? Neem dan snel contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je slaagt. Ook als je faalangst, dyslexie of ADHD hebt. Je kunt altijd een eendaagse cursus bij jou in de buurt volgen. De eerstkomende data staat vermeld op de website 123theorie.nl.

Eendaagse cursussen verspreid door Nederland

De dagcursus auto theorie wordt in verschillende plaatsen verspreid door Nederland gegeven: in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Breda, Utrecht, Eindhoven Arnhem en Deventer. U kunt elke werkdag wel ergens terecht. 123theorie.nl heeft een speciale dagcursus samengesteld, die 100% slagingskans garandeert. Mocht je het examen onverhoopt de eerste keer niet halen, mag je het eerstvolgende CBR theorie-examen gratis doen.

Al meer dan 20.000 cursisten geslaagd voor theorie-examen

Hoe lang is autotheorie geldig? De geldigheid van het certificaat gaat direct na het slagen voor het autotheorie-examen in en is vervolgens anderhalf jaar geldig. Inmiddels zijn meer dan 20.000 cursisten bij 123theorie.nl geslaagd voor het CBR theorie-examen.

Wil je meer weten over de succesvolle en veel gevolgde 1-daagse cursus autotheorie bij 123theorie.nl? Neem dan telefonisch (030 – 369 05 70) of per e-mail contact met ons op. Of schrijf je direct in via het online contactformulier op onze website, waar bij je tevens de voorkeurslocatie en dag van de autotheorie-cursus kunt vermelden.

Voor meer info :