Webcollection
Image default
Auto

Renault lease

Renault lease en Renault Clio lease

De nieuwe Renault Clio estate is een auto met het uiterlijk van een station, maar dan net iets kleiner. Dit type valt daarom in de categorie van de stationwagon. Wilt u uw wagenpark uitbreiden met een redelijk normale auto, maar vindt u een stationwagon net iets te lang en daardoor een beetje te veel van het goede dan is de Renault Clio Estate precies het type auto dat u nodig hebt. De Estate werd in 2007 voor het eerst op de markt gebracht als een vijfdeurs en viel direct in de smaak bij consumenten en vakbladen. Overigens werd en wordt de Estate in Australie de Dualis genoemd omdat onze tegenvoeters Estate nogal veel op ”cashcow” vonden lijken, tja, rare jongens die Australiers…

Inmiddels is ook de tweede generatie van de Renault op de markt gebracht. Deze auto is ”urbanproof” zodat u er gemakkelijk mee overweg kan in het drukke stadsverkeer.

Innovatieve technologie in de Renault Clio estate
De nieuwste versie van de Estate zit boordevol technische snufjes die u helpen om ontspannen de weg op te kunnen. Met een Renault Clio estate lease komt u noviteiten tegen zoals de Renault Intelligent Key die het mogelijk maakt om met een druk op de knop de auto te starten. Rijdt u eenmaal weg dan wordt u begeleid door het rij-assistent display waarop alle relevante data wordt getoond die u nodig hebt onderweg. Wanneer u op de plaats van uw bestemming bent aangekomen helpt de parkeerassistent u om uw auto veilig te parkeren. Hierbij gebruikt de Renault Clio Estate een meetsysteem zodat u direct ziet of een parkeervak genoeg ruimte biedt.

De Estate leaset u bij Autoleasecentrale
Een Renault lease kan bij Autoleasecentrale alle kanten op. U kunt kiezen uit veertien verschillende modellen. Gaat uw voorkeur uit naar de Renault Clio estate dan stellen wij hiervoor graag een offerte voor u op. De Renault Clio Estate heeft een leaseprijs vanaf 414 euro. Kiest u voor de Renault Clio dan geldt een vanaf prijs van 350 euro.

 

Voor meer info : https://www.autoleasecentrale.nl