Webcollection
Image default
Auto

Volkswagen kwaliteit voor iedereen binnen bereik

Een verstandige ondernemer gaat voor kwaliteit, maar kan alleen succesvol zijn als ook de financiële kant van de zaak goed in de gaten gehouden wordt. Een Volkswagen Caddy leasen zorgt ervoor dat aan beide eisen wordt voldaan. Met de Volkswagen Caddy ben je verzekerd van een degelijke en betrouwbare auto, die gemak en design hand in hand laat gaan, tegen een aantrekkelijke prijs. De zuinige motoren, grote laadruimte en het vernieuwde ontwerp geven je echt waar voor je geld. Een technologisch hoogstandje in een prachtig jasje; dat is de nieuwe Volkswagen Caddy.

Mooi van binnen en van buiten

De Volkswagen Caddy heeft een aantal vernieuwingen ondergaan, die deze bestelwagen zowel van binnen als van buiten mooi maken. De dynamische belijning, nieuwe achterlichten en chromen sierstrips op de grille springen meteen in het oog. Ook de binnenkant mag gezien worden. Dat er bij de afwerking van het interieur goed gekeken is naar het comfort van de Volkswagen personenauto’s, wordt meteen duidelijk in de toepassing van ergonomische aspecten in de stoelen. Daarnaast heeft de Volkswagen Caddy een flink aantal slimme opbergmogelijkheden en is de wagen voorzien van de nieuwste multimedia systemen.

Kies de leasevorm die bij je past

Voor iedere ondernemer is het van belang een leasevorm te kiezen, die perfect bij je past. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor full operational lease, waarbij zowel onderhoud, verzekeringen, als reparaties en vervangend vervoer allemaal inclusief zijn. Het grote voordeel is dat je bijna nergens meer naar om hoeft te kijken, maar besef wel, dat de auto eigendom blijft van de leasemaatschappij. Bij financial lease is de auto wel van jou, maar staat tevens ook op de balans en kan dus van invloed zijn op het werkkapitaal van je onderneming. Laat je daarom goed informeren, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan.

Voor meer info : http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen