Webcollection
Image default
Auto's en Motoren

Plaats een dashcam voor en achter uw auto voor meer veiligheid

Dashcams voor en achter de auto worden steeds gewoner

Voor autorijders is het steeds gewoner aan het worden: het plaatsen van een dashcam voor en achter de auto, om zo meer veiligheid te scheppen. Via en dashcam kunt u bijvoorbeeld zien wat u dat als u achteruit rijdt. Maar nog belangrijker is dat alle verkeersbewegingen geregistreerd en gefilmd worden. Mocht u in een vervelende verkeerssituatie belanden, zoals een ongeval of en schadegeval, dan film de dashcam voor en achter wat er gebeurt.

Camerabeelden liegen niet en kunnen feilloos aantonen wie bij een ongeluk of botsing de schuld heeft. Een dashcam voor en achter kan u dan ook helpen in dit soort situaties. En het verschil maken tussen het wel of geen aanspraak kunnen maken op uw auto- of schadeverzekering.

Maar wat maakt camera’s voor en achter de auto verder interessant?

 

Leuke opnames van autoritjes maken

Naast het verhogen van de veiligheid en bewijsmateriaal bij het verhalen van aansprakelijkheid, zijn dashcams voor en achter ook leuk voor de fun. Tijdens vakanties in mooie gebieden, zoals bergen, bossen of kustgebieden, kunt u de camera’s laten draaien om mooie trajecten op te nemen. En dat is leuk, want na afloop van de vakantietijd kunt u dan nog lang nagenieten van de gave beelden!

 

Voor elk automerk zijn er geschikte dashcams verkrijgbaar

Er zijn vandaag de dag zeer gespecialiseerde dashcam-aanbieders, die voor elk merk en soort auto camera’s op maat aanbieden. Oriënteer u in het aanbod en koop de voor uw auto perfecte dashcam eenvoudig online! Voor het complete pakket met voor en achter dashcam die ook nog eens netjes weggewerkt worden kunt u kijken bij Carcam de dashcamspecialist.