Webcollection
Image default
Banen en opleidingen

Klantbehoud medewerker de Nederlandse Loterij

Wat ga jij doen

We zijn tevreden over je! Ben je ingehuurd door de klantenservice van Nederlandse Loterij en al 3 maanden of langer in dienst? Dan ontvang je een eenmalige netto bonus van maar liefst 250 euro! maak van deze gelegenheid gebruik!

Wil jij lid worden van het retentieserviceteam van bedrijven als De Staatsloterij, Lotto en Eurojackpot? Wacht niet langer, blijf lezen!

Nederlandse loterij is LOTs of fun

Je werkt bij Cendris op de klantenservice van de Nederlandse loterij. Jij en je collega’s werken hard van achter je bureau om het verschil te maken voor NLO-klanten. Je praat op een vriendelijke manier met klanten en vindt voor hen passende offertes. Mededogen is buitengewoon belangrijk voor deze positie. Je bent een expert, je kan klanten verder helpen, je kunt je dromen waarmaken en je kunt klanten overtuigen met je enthousiasme. Daardoor kun je enthousiast overtuigen en doe dit altijd op een tactische manier zodat de klant altijd lacht. Ook als de klant teleurgesteld is, hoef je niet in paniek te raken, maar je kunt alle klantvragen zoveel mogelijk beantwoorden via telefoon, e-mail en andere systemen, en iedereen de beste kans geven om te winnen. Aan al deze klanten kunt u duidelijke en correcte antwoorden geven! U gebruikt een ander systeem. Daarom moet je goed met de computer kunnen omgaan en eerst snel kunnen schakelen.

Uiteraard moet u vooraf veel weten over de Nederlandse loterij, kennis, enthousiasme, vertrouwen, sympathie en deelname. Jij bent de expert die onze klanten nodig hebben. Maar wees gerust, je krijgt vooraf betaalde trainingen en ook na de training krijg je voldoende begeleiding van collega’s, coaches en teammanagers! Wij vinden het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt, graag nieuwe dingen leert en graag werkt aan de ontwikkeling van jezelf en je afdeling.

Wat bieden wij

 • Flexibele openingstijden: De openingstijden van onze custody-afdeling zijn maandag t / m vrijdag van 9.00 uur tot 21.00 uur;
 • Totaal uurloon: 9,70 euro (als je jonger bent dan 21 jaar maar minstens 18 jaar oud, dan is het totale uurloon 7,76 euro);
 • Afdeling: Onze retentieafdeling is een van de meest interessante en dynamische afdelingen die je tegenkomt;
 • Vaardigheden: leer vaardigheden die vaak kunnen worden gebruikt: omgaan met allerlei soorten mensen, effectief overtuigen, verleidelijk taalgebruik en hoe u uw persoonlijkheid kunt laten schitteren via de telefoon;
 • Extra: opgebouwde vakantiegeld, vakantie- en reiskostenvergoeding (vanaf 10 kilometer);
 • Dynamische, moderne werkomgeving: plus de mogelijkheid om thuis te werken;
 • Kantooruren: selecteer uw eigen kantoorurencategorie (tussen 20 en 40 uur per week);
 • Betaalde training: Betaalde training ter voorbereiding op de functie;
 • Groeimogelijkheid: de grootste groeimogelijkheid. Van beginner tot professional tot expert. Je weet nooit hoe de bal zal rollen.

Je bent uitstekend! : Wij danken u voor uw inzet en belonen deze hier. We hebben een gaaf product voor je: Cendris munten! Met dit enorme spaarsysteem kun je munten verzamelen, die kunnen worden gebruikt om extra items in de muntenwinkel te inspireren. Denk bijvoorbeeld aan een nacht in een bioscoop, een dag in een pretpark of een van de vele producten (cadeaubonnen, elektronica, huishoudelijke apparaten, enz.);

Talent Lab: laat je talent stralen! Eenmalige of tijdelijke banen verschijnen hier. Bijvoorbeeld wanneer we op zoek zijn naar fotografen of projectteamdeelnemers voor een open dag.

Wat vragen wij

Beslissend: Ben jij de doorslaggevende persoon?

 • Begin een echt gesprek met de klant
 • Elke klant wordt hartelijk behandeld
 • Ontdek de werkelijke behoeften achter het bezwaar
 • Bereid om onze inspanningen te verdubbelen om klanten te behouden;
 • Nederlands: Naast telefoonwerk kun je ook inkomende e-mails afhandelen. Daarom heb je ook:
 • Het perfecte Nederlandse commando
 • Goed typevermogen
 • Nauwkeurige werkhouding;
 • Sociale / communicatieve vaardigheden: u bent een behulpzame en oprecht geïnteresseerde persoon. Met klanten en collega’s;
 • Opleidingsniveau: minimaal managementinkoopwerk en denkniveau;

Voor welk bedrijf werk je

Cendris omschrijft zichzelf het beste als verantwoordelijke verslaafden die bereid zijn nieuwe ideeën te accepteren en zelf met nieuwe ideeën te komen. Teamleden die samen het beste resultaat zoeken. Wij bieden u ruimte en flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ons tegelijkertijd te ontwikkelen. Door samen te zijn zorgen we voor tevreden klanten.

De opdrachtgever is een Nederlandse loterij, zoals u wellicht weet!

Holland Lottery is een nieuwe klant van Cendris. Jij en je collega’s kunnen zorgen voor het succes van het project. We hebben een geweldige tijd gehad! Samen met je collega’s breng je verandering bij je klanten en zorg je voor een gezonde en prettige sfeer op de werkvloer. Een opwindende nieuwe omgeving. Maar wees gerust, collega’s, coaches en teammanagers staan ​​altijd voor je klaar!

https://www.vindazo.nl/keywords/fotograaf.html