Webcollection
Image default
Beauty en verzorging

Bioverzorgingsproducten.nl

Op de website van Bioverzorgingsproducten.nl vind je een groot assortiment aan verzorgingsproducten en cosmetica die op een natuurlijke basis is geproduceerd. Steeds meer mensen worden bewust van de mogelijke schadelijke werking die het smeren van chemicaliën op onze huid heeft. Bioverzorgingsproducten.nl biedt u een goed en betaalbaar alternatief.

Het assortiment bestaat uit uiteenlopende verzorgingsproducten, zoals: diverse soorten make-up, cremes, tandpasta, douchecremes, shampoos, stylinggels, scheergel, zonnebrandcremes en nog veel meer. Alle producten in het assortiment zijn vrij van parabenen, paraffine en petrochemische bestanddelen, minerale olie, kunstmatige kleur-of geurstoffen, propylene glycol, silliconen , PEG’s of phtalaten.

Bestel direct!

Bioverzorgingsproducten.nl heeft een handig ingerichte webshop, waar u gemakkelijk en veilig uw producten in huis haalt. De producten zijn scherp geprijsd en bovendien wordt alles gratis thuis verzonden, als u een orderwaarde van €45,- of meer heeft. Indien u voor 17.00 uur besteld, dan wordt het dezelfde dag al verzonden en heeft u het doorgaans de volgende werkdag in huis. Heeft u vragen over de producten of wilt u advies inwinnen? Schroom dan niet om contact op te nemen met de klantenservice!

Voor meer info : http://www.bioverzorgingsproducten.nl/