Webcollection
Image default
Beauty en verzorging

Jouw facelift in Amsterdam

Er zijn heel veel operaties, correcties en behandelingen te ondergaan die jouw gezicht jonger kunnen laten lijken. Een botox behandeling, een ooglidcorrectie of een facelift kunnen ervoor zorgen dat jouw huid er jonger uitziet. De meest ingrijpende operatie is wel de facelift. Een facelift is een operatie waarbij de veroudering van de huid wordt tegengegaan, maar is erg ingrijpend. Er wordt gebruik gemaakt van scherpe messen en scalpels en dit kan zeker nare littekens opleveren. Er zit dus best wel een risico aan. Er zijn nieuwe uitvindingen bedacht om een facelift met minder risico uit te kunnen laten voeren. Dit wordt ook wel een liquid facelift genoemd.

Een liquid facelift is dus een veilige, maar wel tijdelijke oplossing. Met een liquid facelift hoeft er geen operatie worden ondergaan en zal je geen kans op littekens hebben. Dit is natuurlijk een erg mooie uitvinding en zorgt ervoor dat er minder risico’s en minder complicaties kunnen optreden tijdens zo’n facelift. De liquid facelift prijzen kunnen erg verschillen per kliniek, aangezien iedereen een andere werkwijze en prijs hanteert. Botox Amsterdam is er één die goede prijzen en erg goede service hanteert. Deze kliniek staat bekend om goede resultaten en zeker de moeite waard om te overwegen als u van plan bent om een liquid facelift te ondergaan.

Maar hoe gaat het nou precies in ze werk? Een liquid facelift werkt met gebruik van botox of fillers. Botox wordt gebruikt voor verwijdering van rimpels en is een goede tijdelijke oplossing, aangezien de spiertjes die rimpels veroorzaken maar tijdelijk ontspannen worden. Na drie maanden zal je weer een behandeling moeten ondergaan die ervoor zorgt dat het resultaat optimaal blijft. Met fillers wordt er een goedje in de huid gespoten, waardoor je huid voller lijkt. De rimpels worden als het ware verdreven en zorgen ervoor dat jouw huid voller is zonder rimpels.

Dit is natuurlijk een erg mooie uitvinding en brengt veel minder risico’s met zich mee. Overweeg jouw keuze en kies waar jij je fijn bij voelt.

Voor meer info : http://injectableklinieken.nl/