Bent u op zoek naar unieke houtbouw voor in uw tuin?


Wilt u een houten schuurtje, berging, hut of overkapping in uw tuin, maar absoluut geen standaard bouwpakket? Heeft u mooie ideeën voor uw unieke houtbouw waar u samen met een expert naar wilt kijken? Dan staat Fries Houtbouw tot uw dienst! Met professioneel advies, oneindige mogelijkheden en duurzaam kwaliteitsmateriaal verwezenlijken wij uw droom tuinhuis. Wij bieden u houtbouw op maat aan waarbij u zelf alles bepaalt. Kies de vorm, daktype, de positie van ramen en deuren en het materiaal helemaal zelf en zo maakt u er een uniek object van. Wij denken met u mee en vertellen u alles over onze mogelijkheden. Doordat wij de laatste ontwikkelingen en trends volgen in de houtbouwbranche kunnen wij u inspireren en gericht adviseren. Wij willen graag met u in gesprek komen en komen eventueel bij u langs om uw plannen door te spreken. Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

Onze kwaliteit bij unieke houtbouw

Wij bieden onze klanten originele ontwerpen op maat van de beste kwaliteit. Wij werken ruim 30 jaar in de houtbouw en hebben talloze projecten op onze naam staan. Voor een overzicht van onze afgeronde projecten kunt u een kijkje nemen in ons portfolio. Weet u al welk doel uw unieke houtbouw object gaat dienen? Wordt het een opslagruimte voor (tuin)gereedschap, fietsen en tuinmeubilair? Zoals mogelijk is bij deze tuinhuisjes in Friesland, Emmen, en in Lelystad. Of denkt u meer aan een klushok of sfeervolle zitplek onder een overkapping? Fries Houtbouw kan het voor u realiseren en maakt gedetailleerde ontwerptekeningen op basis van uw ideeën. Met een hardhouten frame zorgen wij voor een stevige constructie waarbij u zelf de materialen uitkiest voor de wanden en het dak. Kijk voor meer informatie op de Over ons pagina.

Contact opnemen?

Wij zijn benieuwd naar uw unieke houtbouw ideeën en zijn u graag van dienst. Voor al uw vragen of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Voor meer info : https://www.frieshoutbouw.nl/