Webcollection
Image default
Bedrijven

Bij edelstenen groothandel Ilona’s Webgems vind je de mooiste sieraden onderdelen

Ben je op zoek naar een betrouwbaar adres voor kralen en andere sieraad onderdelen? Kijk dan zeker eens bij Ilona’s Silver & Gemstones. Dit is een edelstenen groothandel die zich niet allen richt op de zakelijke markt, maar ook op particulieren. Het is een waar walhalla als je zelf sieraden maakt.

 

Edelstenen zijn unieke, natuurlijke stenen met elk hun eigen betekenis. Selecteer de edelstenen op kleur of kies direct voor een bepaalde steensoort. De kleur en vorm van de edelsteen is altijd uniek. Je kunt hiermee nooit twee dezelfde sieraden maken. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van edelsteen kralen en haal het beste uit jezelf.

  

Maak de mooiste sieraden met edelstenen

De collectie van Ilona’s Silver & Gemstones bestaat, naast duizenden zilveren en verzilverde sieraad onderdelen uit honderden verschillende edelstenen. Daarnaast is er een compleet aanbod van edelsteen kralen. De collectie edelstenen van Ilona’s Silver & Gemstones bevat populaire edelstenen zoals toermalijn, zirkoon en agaat. Maar ook minder bekende edelstenen zoals tanzaniet, abalone en larimar vind je hier. Door hun veelkleurigheid worden toermalijn kralen vaak gebruikt door sieraden makers. Toermalijn is eigenlijk niet één edelsteen, maar een familie van stenen. Daarom is deze edelsteen verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Zwarte toermalijn komt veel voor, maar ook de groen-roze en de blauwe variant worden vaak gebruikt. Hier vind je niet alleen edelsteen kralen, maar ook mooie edelsteen hangers, edelsteen roosjes, druppels, pegels en split kralen. Naast edelstenen kralen vind je in deze webwinkel ook Murano glaskralen, exclusieve kralen en kralen in Swarovski stijl. En natuurlijk mag ook gereedschap niet in de collectie ontbreken. Het leuke aan deze edelstenen groothandel is dat bij elke edelsteen achtergrondinformatie gegeven wordt. Dit maakt je sieraad meteen een stuk bijzonderder.

 

Voor meer info : http://www.ilonaswebgems.nl/