Webcollection
Image default
Bedrijven

Catering Utrecht

Food ‘n’ mood  Catering Utrecht is een jong bedrijf dat zich, naast catering richt, op het aanbieden van hoogwaardige maaltijden  Klantgerichtheid, kwaliteit, zorg en volledige aandacht voor U als relatie en Uw evenement zijn de kernwoorden en elementen die hoog in ons vaandel staan.

Dit geldt zowel voor het bereiden van maaltijden als voor de partyservice.

Door de groei van cateringactiviteiten is de afdelingpartyservice binnen ons bedrijf een feit geworden; dagelijks staat een team van professionele medewerkers garant voor de verzorging van een evenement op maat.

Of het nu gaat om een feest in huiselijke kring of in Uw bedrijf, onze creatieve aanpak en ervaring maken van ieder feest een opmerkelijk en geslaagd evenement.

 

Catering op maat

Door goed te luisteren naar de wensen van de klant, zijn wij altijd in staat om een vernieuwend, verassend en passend voorstel te doen voor catering op maat. Of het nu gaat om catering voor kleine groepen of zeer grote bijeenkomsten, wij denken graag met u mee in mogelijkheden en kansen. Hierbij staan smaakvol, uitzonderlijk en betaalbaar centraal.

Ben u opzoek naar een Catering in zeist of bedrijfscatering in Houten. Food ‘n’ mood staat voor u klaar

 

Voor meer info : http://www.foodnmood.nl/