Webcollection
Image default
Bedrijven

Fietssoorten en het airpodhoesje

Fietsen kan toch echt zo mooi zijn. Door een lekkere rit te maken en lekker uit je zadel te komen kun je even diep inspannen om die zware berg op te komen. Het fijn daarvan is dat de inspanning altijd wordt beloond. Zo zie je eigenlijk altijd na een berg ook weer een afdaling waarin je weer even kunt herstellen. De sportiever fietsers onder ons weten precies wat ik bedoel.

De racefiets

De racefiets is een speciale fiets die gemaakt is voor de weg oftewel het asfalt. Deze fiets is er dan ook op gemaakt om lange afstanden te fietsen. Vaak zijn de duurder racefietsen zo gefabriceerd dat ze aerodynamisch zijn en ook nog een weinig weg. Dit moet er voorzorgen dat een sporter optimaal kan presteren. Bij de hedendaagse profs komt het namelijk soms aan op de kleinste details die uiteindelijk het verschil maken. Toch kun jij hier ook van genieten door bijvoorbeeld je airpodhoesje mee te nemen. Vervolgens zet je namelijk een leuke wielerpodcast op en kun je lekker genieten van de verhalen die diverse renners vertellen. Natuurlijk komt ook het laatste nieuws aanbod uit de wielerwereld. Dus vergeet je airpodhoesje niet.

De mountainbike

De mountainbike daarentegen is weer een hele andere tak van sport. Met de mountainbike ga je namelijk het bos in. In het bos merk je dat de snelheid wat lager ligt dan op de weg. Je moet immers door modder en over takken heen springen en sprinten en springen. Het kost op de mountainbike dan ook meer energie van verschillende spiergroepen.

https://web-wings.nl/