Webcollection
Image default
Bedrijven

Imkerbenodigdheden

Alle imkerbenodigdheden treft u hier!

Zoekt u het speciale imkers starterspakket of het driehoek bordje “Opgepast Bijen!”? Alle imkerbenodigdheden vindt u bij Imkervakhandel en Imkerij Het Honingmagazijn. Dé winkel en webshop in Nederland die imker materialen aanbiedt. Bij ons is alles te koop wat een imker maar nodig kan hebben.

Ons brede assortiment

Welke imker materialen hebben wij tot onze beschikking? Een overzicht: bijenkasten, onderdelen, imkerkleding, imkergereedschap, ramen, kunstraat, ontzegelen, koninginnenteelt, bijenkorven, glaswerk, deksels, bijenvoer, bestrijdingsmiddelen, verzorgingsproducten, verwerken van was, honingpakketten, boeken, sappen en jams.

Diverse fijne en praktische bijenkasten

Het Honingmagazijn levert houten en plastic bijenkasten. Wij verkopen onder meer kasten van bekende merken als Dadant, Golz, Langstroth en de Nederlandse Spaarkast. De meeste bijenkasten zijn van hout. Bijvoorbeeld de bijzondere red cedarhout. Een houtsoort die duurzaam en weerbestendig is. Het hout hoeft niet geverfd worden, al kan dit wel voor extra bescherming zorgen.

Kunststof bijenkasten heeft veel voordelen. Zo hebben de kasten een goede isolerende werking. Een goede isolatie draagt bij aan een constante temperatuur voor de bijen. Ook wordt hierdoor de varroa druk verlaagd. Kunststof is daarnaast ook veel lichter dan hout. De kunststof variant kan veel gemakkelijker opgetild worden. Kunststof is ook duurzaam, het gaat vele jaren mee en rot niet.

De voordelen van Het Honingmagazijn

Wat zijn de voordelen voor u als u gebruikt maakt van onze webshop?:

  • Een zeer ruim assortiment aan imkerbenodigdheden
  • Voordelige prijzen
  • Veilig online betalen
  • Snelle levering
  • Deskundig advies van ervaren imkers
  • Bestelling niet naar wens? Wij lossen het op

Voor meer info : https://honingmagazijn.nl/