Webcollection
Image default
Bedrijven

Microflex buizen vindt u bij Arestho

Heeft u een pelletkachel, of bent u voor andere doeleinden op zoek naar een Microflex buis? Zoek dan niet langer verder, want u zit helemaal goed bij Arestho! Dit bedrijf is namelijk dé online specialist op het gebied van slangen, pompen en koppelingen. Bekijk de uitgebreide collectie in de webshop en laat u inspireren door het enorme aanbod aan voorgeïsoleerde buizen van Microflex. Staat u op het punt een bestelling te plaatsen voor Microflex? Dit wordt op maat gesneden en kan al vanaf 5 tot 7 dagen geleverd worden, zodat u meteen met de Microflex buis aan de slag. Als u nog vragen heeft staat het deskundige team u graag te woord! De medewerkers beschikken over de benodigde kennis.

Het gebruik van Microflex DUO en UNO

Maar waar wordt een Microflex buis eigenlijk voor gebruikt? Daar vertellen we u graag meer over! Deze voorgeïsoleerde leidingen worden gebruikt voor toepassingen met hernieuwbare energieën. Bijvoorbeeld voor pelletkachels, voor biomassa en biogas en allerlei waterpompen. Microflex DUO is zeer geschikt voor de aan- en afvoer van warm en koud water. De Microflex UNO wordt daarentegen veel gebruikt voor het transport van warm of koud drinkwater. Doordat deze buizen zeer flexibel zijn, kunnen ze heel gemakkelijk én snel geïnstalleerd worden. Ze kunnen op simpele wijze bochten gelegd worden. Ze zijn zeer goed geïsoleerd. Hierdoor blijft het water op de gewenste temperatuur. Koud water blijf koud en warm water blijft warm.

Bestel een Microflex UNO of DUO buis

Voor de aanschaf van een Microflex buis bent u bij Arestho aan het juiste adres! Microflex wordt op maat gesneden en heeft minimaal een levertijd van 5 tot 7 dagen. Het kan zijn dat u nog advies nodig heeft, bijvoorbeeld over de slang- en leidingklem. Dat is geen probleem, de medewerkers voorzien u graag van deskundig advies. Wat ook fijn is? De webshop is voorzien van het QShops keurmerk. U weet dus zeker dat u in deze webshop veilig en vertrouwd een Microflex buis of andere producten kunt aanschaffen. Ervaar de voordelen zelf!

Voor meer info : https://www.arestho.nl/