Webcollection
Image default
Bedrijven

Op stap met de paarden

Voor paardenliefhebbers is het een feest, lekker op stap met de paarden. Als je de weg opgaat, is het natuurlijk wel heel belangrijk dat je je paarden goed in de smiezen kunt houden, om zo ook zeker te zijn dat ze het goed hebben in de paardentrailer. Tegenwoordig hebben we daar gelukkig achteruitrijcameras voor waarmee dat gelukkig dus erg goed kan. De juiste en beste achteruitrijcamera heeft een aantal leuke aspecten die zeer nuttig zullen blijken.

De camera’s zijn waterdicht en van robuust materiaal en zijn daarmee natuurlijk ook zeer geschikt om op te hangen in een paardentrailer. De camera geeft bovendien altijd een goed en helder beeld, wat natuurlijk belangrijk is omdat bij paarden nogal eens condens kan ontstaan op de camera. Een hobbelige weg is ook absoluut geen probleem, ook dan geeft de camera gewoon een goed en helder beeld dat bovendien ook nog eens zeer stabiel is. Zo kun je je dieren extra goed in de gaten houden.

Verder hangt het van de grootte van de trailer en je eigen wensen af waar en hoeveel camera’s je wilt plaatsen. Een camera in de trailer is natuurlijk wel redelijk vanzelfsprekend, maar wat dacht je van een camera die zicht geeft op de achterkant van de trailer? Zo kunt u ook goed zien wat daar gebeurt. Wanneer je enkel een camera gericht op de paarden hebt, heb je natuurlijk wel het belangrijkste in beeld maar is het toch een enigszins beperkte visie.

Het inschakelen van de achteruitrijcamera gebeurt nagenoeg altijd door het in z’n achteruit zetten van de versnellingspook. Indien nodig zijn de meeste achteruitrijcamera’s ook handmatig te bedienen, zodat je er altijd gebruik van kunt maken wanneer je dat maar wil.

Het is natuurlijk ook wel een heel fijn idee als je zo veilig op stap kunt met je geliefde dieren. 

Voor meer info : http://www.vanzwitserland.nl/