Webcollection
Image default
Bedrijven

Outplacementbureau

Het is iets waar veel werknemers liever niet in contact meekomen. Het gaat hier over het outplacement traject. Het is een traject die je doorloopt als je bijvoorbeeld net je baan bent verloren. Het traject helpt je er weer bovenop maar het is niet de bedoeling dat elke werknemer hier in aanraking meekomt. Een van de redenen dat werknemers toch hun baan verliezen is door bezuinigingen van hun werkgevers. Dit kan dus ook vooral oudere werknemers van 45+ overkomen. Het is natuurlijk geen geheim dat werknemers van een wat oudere leeftijd moeilijk aan een baan komen. Het outplacement traject is hierin zeer belangrijk in de voortgang van de carrière van deze werknemers. Je kan een outplacement traject volgen bij een outplacementbureau. Dit bureau zal dit traject samen met jou doorlopen en ervoor zorgen dat jij weer goed op de arbeidsmarkt verschijnt

Het solliciteren is in de moderne tijd zeker veranderd. Er zijn veel obstakels en valkuilen die ervoor kunnen zorgen dat jij moeilijk aan een nieuwe baan komt. Onze coaches hebben hier alle kennis van en kunnen jou de weg wijzen in het overbevolkte digitale web. De vacatures zijn meestal online te vinden. Dit maakt de vacatures zeer toegankelijk voor alle werkzoekenden. Dit brengt een voordeel en een nadeel met zich mee. Het voordeel hierin is dat jij toegang hebt tot deze vacatures. Het nadeel is natuurlijk dat jij veel concurrentie hebt van werkzoekenden die graag in de zelfde functies als jou willen opereren.

Bij het outplacementbureau van Carrièrepoort hebben wij hier een passende oplossing voor gevonden. Een van de oplossingen die wij bieden is de toegang tot het JobPort platform. Dit is een digitaal platform waar werkzoekenden terecht kunnen voor vacatures die niet overal te zien zijn. Dit betekent dus met andere woorden dat jij een betere kans hebt op het vervullen van deze online vacatures dan jouw concurrenten. Kom langs bij ons op Kantoor en leer alles over de mogelijkheden die wij jou bieden.

Voor meer info : https://carrierepoort.nl/