Webcollection
Image default
Bedrijven

Professionele schilders kwaliteit bij Elco Verf

Elco Verf is een recent opgerichte webshop waar u terecht kunt voor verschillende soorten verf, alsmede glasvezelbehang, gereedschappen en andere materialen voor schilders. Wij zijn opgericht door de professionele schilder Elco van der Meijde. Hij is al meer dan 25 jaar actief in het vak en werkt in omgeving Arnhem en Zevenaar. Vanuit zijn vele jaren ervaring weet hij aan welke kwaliteitseisen producten dienen te voldoen willen deze geschikt zijn om gebruikt te worden door professionals. Dit is eenzelfde kwaliteitsstandaard die Elco hanteert voor de producten die hij verkoopt. Deze zijn hier dan ook zorgvuldig op geselecteerd.

Verf, behang of andere gereedschappen of materialen gezocht? Bestel deze bij Elco Verf! Bezoek nu onze website en bekijk het uitgebreide assortiment. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen via 06-51933050.

Een breed assortiment aan producten

Bij Elco Verf kunt u verschillende soorten verf kopen, waaronder verf die gemaakt is op water basis, of op basis van terpentine. Ook wanneer u muurverf voor buiten of binnen zoekt kunt u dit bij ons kopen. Gaat u uw muren behangen? Zowel het glasvezelbehang, een hoogwaardig behang van fijne glasvezels, als de middelen om dit aan te brengen zijn bij ons te koop. Ook andere gereedschappen en materialen, zoals kwasten en rollers of schuurmiddelen zijn bij Elco Verf verkrijgbaar.

Plaats uw bestelling bij Elco Verf en geniet van diverse voordelen, waaronder:

  • Snelle levering
  • Breed aanbod aan producten
  • Professionele kwaliteit
  • Geen verzendkosten vanaf €95

Bekijk vandaag nog ons aanbod!

Wilt u verf kopen, bent u op zoek naar glasvezelbehang of heeft u andere gereedschappen of materialen voor schilders nodig? Dan bent u bij Elco Verf aan het juiste adres! Bekijk gerust het aanbod in onze webshop en plaats uw bestelling. Voor advies of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Elco. U kunt hem bereiken door te bellen naar 06-51933050 of een bericht te sturen via het online contactformulier.

Voor meer info : https://www.elcoverf.nl