Sleep Studio – uw partner in ruimtebesparende bedden en slaapcomfort!

Bent u bezig met het inrichten van de logeerkamer? Of heeft u maar beperkt ruimte in uw slaapkamer? En bent u daarom op zoek naar een ruimtebesparende slaapbank, bedbank, bedkast of logeerbed? Of is het tijd voor een nieuw bed en bent u op zoek naar een luxe boxspring van het merk Ubica? Neem dan eens een kijkje in het ruime assortiment van Sleep Studio! Hier vindt u een zeer divers aanbod aan slaapbanken, bedkasten, boxsprings, kinderbedden, logeerbedden en nog veel meer! U bent van harte welkom in de showroom van Sleep Studio, die 7 dagen per week open is, om u te laten adviseren over de mogelijkheden voor ruimtebesparende bedden en slaapcomfort van Sleep Studio.

De bedden van Sleep Studio

Sleep Studio is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in ruimtebesparende bedden en slaapcomfort. Door de ruime ervaring op dit gebied, kan het deskundige personeel van Sleep Studio u vakkundig advies op maat geven. In het ruime assortiment van Sleep Studio vindt u bedden in allerlei soorten en maten: van bedbanken tot aan luxe boxsprings en van slaapbanken tot aan logeerbedden. Bij Sleep Studio wordt er alleen gewerkt met de beste en vaak exclusieve leveranciers uit Europa. Op deze manier kan Sleep Studio aan al uw wensen voldoen en staat de hoogste kwaliteit altijd voorop. Wat voor soort bed u ook zoekt, het klantgerichte en vriendelijke personeel helpt u graag!

Waarom kiezen voor Sleep Studio?

Bij Sleep Studio staat slaapcomfort altijd voorop: een goede nachtrust is van uiterst belang! Daarom kunt u bij Sleep Studio altijd rekenen op garantie op uw gekochte producten en vakkundig advies. Het deskundige personeel van Sleep Studio is zeer klantgericht en stellen dan ook hoge eisen aan service en nazorg. Op deze manier bent u verzekerd dat u geen spijt krijgt wanneer u kiest voor een ruimtebesparend bed of luxe boxspring van Sleep Studio. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij Sleep Studio? De showroom is maar liefst 7 dagen per week open: neem dus gerust een kijkje en ervaar het slaapcomfort van Sleep Studio!

Nieuwsgierig?

Bent u op zoek naar een nieuw bed met uitstekend slaapcomfort? Of zoekt u een ruimtebesparend bed? Kom dan langs in de showroom van Sleep Studio. Sleep Studio is 7 dagen per week open en biedt u altijd gratis bezorging aan. Heeft u nog vragen of wil u meer informatie? Kom dan gerust langs of neem contact op!

Voor meer info : https://www.sleepstudio.nl