Webcollection
Image default
Bedrijven

Waxmelts, geurbranders en andere accessoires kopen bij MoLelo

Ben je op zoek naar mooie maar toch betaalbare producten die met veel passie handgemaakt of uitgezocht zijn? MoLelo heeft veel verschillende woonaccessoires in het assortiment, waaronder waxmelts, geurbranders, schalen en kaarsen.

Waxmelts en geurbranders

De door MoLelo verkochtte waxmelts worden handgemaakt met de beste ingrediënten. Voor deze waxmelts wordt ecologische sojawax gebruikt die 100% plantaardig en biologisch afbreekbaar is. Doordat er geen paraffine in deze waxmelts gebruikt wordt stinken ze niet naar kaarsvet en is de brander makkelijk schoon te maken. Bij de waxmelts kun je verschillende geurbranders kopen. Alle geurbranders zijn geschikt voor waxmelts of geurolie. De geurbranders zijn in verschillende vormen en formaten te verkrijgen. Je kunt altijd wel een geurbrander vinden die perfect als accessoire bij het interieur past!

Schalen en kaarsen

Naast waxmelts en geurbranders heeft MoLelo ook een groot assortiment aan kaarsen en schalen. Deze zijn perfect als accessoire op een kast of op tafel. De kaarsen en schalen die je bij MoLelo kunt kopen zijn uniek en met aandacht uitgezocht. De schalen kun je overal voor gebruiken, bijvoorbeeld als fruitschaal of op de salontafel met kaarsen. Met de kaarsen en schalen van MoLelo krijgt het interieur net dat beetje extra sfeer wat nog mistte.

De producten van MoLelo

Alle producten van MoLelo zijn met veel passie speciaal uitgezocht of handgemaakt. Voor ieder interieur en elke smaak is er wel iets te vinden op deze uitgebreide website. Daarnaast worden alle natuurlijke producten biologisch gemaakt waardoor er sprake is van hoge kwaliteit en producten die biologisch afbreekbaar zijn.

Wil je voor je aankoop graag de producten in het echt bekijken? Dat kan! MoLelo neemt vaak deel aan evenementen maar heeft ook een showroom in Bovenkarspel. Daar ben je van harte welkom om het assortiment te bekijken.

Voor meer info : https://molelo.eu