Webcollection
Image default
Bloemen

Schakel hulp in van deze gespecialiseerde bloemenexporteur

Bent u bekend met bloemenexporteur Scandiflora? Dit gespecialiseerde bedrijf is de partij op het gebied van inkoopservice voor bloemen op de Scandinavische markt. Het bijzondere bloemenbedrijf beschikt over een enthousiast team met stuk voor stuk medewerkers die vol passie te werk gaan. De medewerkers van deze specialist hebben allemaal een grote voorliefde voor bloemen, decoratiegroen en planten. Daarom gaan ze ontzettend gedreven aan het werk. De passie zie je duidelijk terug in het zorgvuldige assortiment van deze specialist. Scandiflori bestaat sinds 2014 maar binnen het bedrijf werken medewerkers met ruim 25 jaar ervaring. Hierdoor weet u zeker dat u voor een goede bloemenexporteur kiest.

De efficiënte logistiek zorgt ervoor dat uw bestelling snel op locatie is

Schakel de hulp in van Scandiflora en kies voor een betrouwbare en zorgvuldige bloemenexporteur. Deze onderneming onderscheidt zich van de concurrentie dankzij de hoge kwaliteit die ze leveren. Ook beschikken zij over veel efficiëntie met de logistiek zodat u niet lang hoeft te wachten op uw bestelling. Ze verzamelen de orders per klant op één transportkart om het overzicht goed te bewaren. De laadruimte van een transportkar wordt altijd goed benut en hierdoor zorgt deze specialist ervoor dat de logistieke keten naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Zo verliezen zij geen tijd en komt uw order zo snel mogelijk om de door u gekozen bestemming aan. Deze service wordt altijd goed ontvangen door klanten.

Ook voor planten en decoratie

Scandiflora is een bloemenexporteur maar heeft ook veel kennis van planten en decoratie. Zo kunt u ook bij hun terecht als u pot-, perk-, tuin- en kamerplanten vanuit Nederland naar een Scandinavisch land wilt transporteren. Deze planten zijn net zoals de bloemen van hoogwaardige kwaliteit en komen enkel van de beste kwekers in Nederland. Of het nu om een aanvraag voor bloemen, planten of decoratie gaat, deze specialist behandeld ze altijd snel!