Hulp van A tot Z als je een boek in eigen beheer wilt uitgeven

Heb je al eens overwegen om een boek te schrijven over jouw favoriete onderwerp? Dan doe je er goed aan om de juiste partij in te schakelen voor het uitgeven ervan. BigBusinessPublishers helpt je graag bij het uitgeven van een boek in eigen beheer. Naast dat men jou begeleidt met voor de hand liggende zaken, heb je de mogelijkheid tot het uitbesteden van een aantal andere dingen. Denk hierbij aan het (her)schrijven van de flaptekst, het opstellen en verzenden van een persbericht, het meenemen van jouw boek in een mailing naar boekhandels en een korting op trainingen. Als je bij het uitgeven van een boek kies voor een van de optionele extra’s, bespreekt men graag de mogelijkheden en de kosten.

Hoe kun je een boek uitgeven in eigen beheer?

Met de hulp van een professional kun je zelf je boek uitgeven. Het uitgeven van een boek lijkt in de eerste instantie erg lastig, maar met de juiste begeleiding valt dit reuze mee. Schakel dan de hulp in BigBusinessPublishers. Door de jaren heen hebben zij tal van schrijvers geholpen bij het uitgeven van een boek in eigen beheer. Men biedt jou de juiste begeleiding die je nodig hebt bij het publiceren van een boek. Zo stuur jij het boek met behulp van instructies naar het distributiebedrijf CB. Daarnaast ontvang je een lijst van materialen die je nodig hebt om jouw boek te etaleren in een webwinkel als Bol.com. Tenslotte zorg je zelf voor de marketing en publiciteit van jouw boek, zodat iedereen weet dat jouw boek te koop is. Op die manier kun jij een boek uitgeven in eigen beheer en heb je niet te veel kosten.

Boek uitgeven in eigen beheer? Deze voorwaarden zijn eraan verbonden!

Als je een boek wilt uitgeven, zijn daar altijd kosten aan verbonden. Waarschijnlijk denk je dat deze vrij hoog zijn, maar bij de juiste partij is dit niet het geval. Profiteer daarom van de scherpe tarieven van BigBusinessPublishers. Het werk neemt BigBusinessPublishers je dan ook graag uit handen. Hier zijn een aantal voorwaarden aan verboden. Zo moet jouw boek non-fictie en professioneel zijn. Je krijgt hiervoor een ISBN, een barcode en, indien gewenst, een e-book terug. Ook ontvang je 25% van de opbrengsten bij de verkoop van jouw boek via de boekhandel. Uiteraard ontvang je bij het uitgeven van een boek informatie over de kosten.