Webcollection
Image default
Cadeau

3 x inspiratie voor een klein valentijnscadeautje

Het is weer bijna valentijnsdag, de dag van de liefde. Heb jij dit jaar voor het eerst een valentijn of heb je al jaren dezelfde valentijn? In beide gevallen is valentijnsdag een bijzondere dag om je geliefde even in het zonnetje te zetten. Een leuk valentijns cadeau hoeft ook helemaal niet heel duur of uitbundig te zijn, een kleinigheidje is vaak al meer dan genoeg. In dit artikel geef ik je daarom wat inspiratie voor een klein valentijnscadeautje, zodat jij jouw valentijn dit jaar alsnog kunt verrassen.

 

Chocolade is altijd goed

Of het nu gaat om speciale valentijn chocolade of om een lekkere standaard chocoladereep, chocolade geven aan je valentijn is altijd een goed idee (als je valentijn ervan houdt tenminste). Kies de favoriete smaak van je geliefde, zodat je gegarandeerd goed zit. Het is natuurlijk het leukste als je het cadeautje persoonlijk kunt overhandigen (zo kun je misschien ook nog mee smikkelen). Woont je valentijn niet in de buurt of zien jullie elkaar niet op die dag? Dan kun je hem of haar ook altijd verrassen met een brievenbuspakketje van chocolade. Hierdoor hoef je valentijnsdag nooit aan je voorbij te laten gaan.

 

Een persoonlijk klein cadeautje

Het is natuurlijk het leukst als het cadeautje echt past bij degene die het in ontvangst neemt. Zoek daarom naar een kleinigheidje die jouw geliefde omschrijft of waar hij of zij echt wat aan heeft. Is je valentijn altijd zijn of haar sleutels kwijt, dan kan een sleutelhanger een leuke optie zijn. Kies bijvoorbeeld voor een sleutelhanger met een foto van jullie erop of met een leuke boodschap erop. Houdt je valentijn heel erg van bakken? Kies dan bijvoorbeeld voor een cakeblik in de vorm van een hartje. Drinkt je lief dagelijks een kop koffie? Laat dan een mok maken met een leuke foto van jullie erop. 

 

Een lief kaartje of handgeschreven brief

Een kaartje lijkt misschien heel eenvoudig, maar is onwijs persoonlijk en dat maakt het juist zoveel leuker dan ieder ander cadeau. Kies een leuk kaartje dat past bij jullie liefde en schrijf er iets liefs in voor je geliefde. De boodschap in de kaart kan zo uitgebreid zijn als dat jij zelf wil. Wil je het bij een leuke quote houden of schrijf je juist het hele kaartje vol? Beide is helemaal goed. Heb je je geliefde veel te vertellen, dan kun je ook kiezen voor een handgeschreven brief. Dit is nog persoonlijker dan een kaartje en gaat gegarandeerd tranen (van geluk) opleveren. 

Een kaartje of brief kost je bijna niks en is daarom een perfect cadeau voor als je weinig te besteden hebt. Sowieso leuk om een kaartje toe te voegen aan je cadeau. 

 

https://www.chocoladebezorgd.nl/chocolade-cadeau/valentijn-chocolade/