Webcollection
Image default
Dienstverlening

Bungalows Overijssel

Bungalows OverijsselBungalows Overijssel

Wilt u op het allerlaatste moment toch nog eventjes lekker op vakantie in uw eigen land? Bent u vergeten om vroegtijdig te boeken en vreest u nu het ergste? Geen nood, wij hebben de oplossing binnen handbereik. Typ maar eens “bungalows Overijssel” in bij de zoekmachine van uw keuze. Wij vermoeden dat het hierbij gaat om Google, want voor velen is dit de eerste site waar men terecht komt wanneer men op zoek gaat naar het een en ander op het internet. Zo gebeurt dit ook wanneer men zoekt naar “bungalows Overijssel”. U zult zeker geen spijt krijgen van de zoekopdracht “bungalows Overijssel”, want er zal een grote selectie aan vakantieplekken te voorschijn worden getoverd op uw scherm waar u vervolgens direct een keuze uit kunt maken. Met een beetje geluk, maar ook zeker dankzij onze uitgekiende internetmarketing, zal u dan al snel op onze website terecht komen: dewilderoos.nl. De Wilde Roos is een plek in Ommen, net buiten het kleine stadje waar u heerlijk op vakantie kunt gaan, ook op het allerlaatste moment zijn hier nog veel plekken vrij. U kunt hier komen genieten met het hele gezin van het landschap en de natuur in een van onze vele luxe bungalows. Overijssel is een centraal gelegen provincie in dit mooie land en daarom voor iedereen eenvoudig te bereiken met behulp van eigen vervoer of met het openbaar vervoer. En aangezien u niet hoeft te kamperen, maar in deze heerlijke huisjes kunt overnachten, hebt u niet het idee dat het u aan luxe ontbeert. En waarom zou u ook met minder genoegen willen nemen? Natuurlijk begrijpen we dat kamperen wel, een soort roep naar hoe het vroeger allemaal was omdat we toen voornamelijk buiten woonden, maar die tijden zijn voorbij. Kom dus fijn relaxen in een van onze bungalows. Overijssel is er klaar voor, u ook? Wij hopen het maar want straks is er geen plek meer!

Op vakantie in bungalows? Overijssel heeft het

Na uw online zoektocht voor de trefwoorden “bungalows Overijssel” is de kans aldus erg groot dat u bij onze site terecht komt. We zullen daarom in de rest van de tekst niet meer refereren aan de Wilde Roos maar gewoon aan “bungalows Overijssel” want dat dekt de lading in onze ogen veel beter. Met onze bungalows Overijssel zal u niets te kort komen. Op landgoed de Lindenbergh nabij Ommen zal u deze bungalows Overijssel kunnen vinden. Al meer dan twaalf jaar zitten wij in dit vak en wij hebben hier erg veel plezier in. U kunt het zich ongetwijfeld wel voorstellen dat het heerlijk werk is en dat wij er alles aan doen om het terrein te onderhouden en te upgraden. Zo kunt u het jaar erop weer komen en u laten verrassen door de vele nieuwe bungalows. Overijssel is zeker een provincie die in de lift zit en daarom kunnen wij elk jaar nieuwe huisjes bijbouwen. Wij zijn er dan ook best trots op dat ons terrein erg populair is en dat mensen hier van heinde en verre naar toekomen om hun vakantie te vieren in een van de vele bungalows. Overijssel is een plek waar u heerlijk tot rust kunt komen. Gelegen aan de Vecht kunt u er heerlijk gaan vissen of zwemmen of genieten van een tochtje ter boot of kano. Maar voor de mensen die liever een actieve vakantie vieren is dit ook geen enkel probleem. Op ons terrein vindt u al vele workshops en sportactiviteiten. Fietsen huren of kano varen? Niets is bij ons te gek. Daarnaast hebben wij naast onze bungalows Overijssel vele activiteiten voor jong en oud op ons eigen terrein. U hoeft zich dus zeker niet te vervelen in uw bungalows. Overijssel is werkelijk van alle markten thuis.

Neem gerust eens contact met ons op

Hopelijk hebben we u ervan weten te overtuigen dat een bezoekje aan een van deze bungalows, Overijssel, Ommen, absoluut de moeite waard is. Voor zowel mensen die een actieve vakantie willen als voor mensen die graag eventjes willen relaxen op een leuke plek waar de zon veelvuldig schijnt en waar u af en toe een fijne wandeling kunt gaan maken, wij staan voor u klaar net als onze bungalows. Overijssel wil u graag ontvangen en u zult heerlijk kunnen slapen in onze bungalows. Overijssel is aldus een fijne plek voor een vakantie dankzij de vele bossen en riviertjes. Toch is er ook veel te doen voor kinderen, attractiepark Hellendoorn is om de hoek. En als u liever wat cultuur op wilt snuiven, dan zijn er een aantal oude stadjes die het bezoeken meer dan waard zijn. Ga bijvoorbeeld eens naar de oude Hanzesteden Deventer of Zwolle of bezoek Nederlands’ eigen Venetië: Giethoorn. Kortom: keuze zat. U zult al deze informatie terug kunnen vinden op onze website en tevens in de bungalows Overijssel want we leggen er vele brochures voor u klaar. Zo hoeft u zich nooit te vervelen wanneer u verblijft in een van onze bungalows. Overijssel is vernoemd nar de grootse rivier: de IJssel, het staat dan ook als een paal boven water dat het zeker een leuk idee is om die rivier eens te gaan bekijken nu u toch in de buurt bent. Hieronder vindt u een korte opsomming van de leukste bezienswaardigheden en activiteiten hier in de buurt:

  • fietsen, wandelen en kanoën
  • kalkovens en gashouder in Dedemsvaart
  • sauna en beautysalon in Ommen
  • zwemparadijs De Carrousel
  • tinnen figuren museum
Bezoek de website voor meer informatie : Bungalows Overijssel