Webcollection
Image default
Electronica en Computers

Benieuwd naar je bezoekers

Elke winkelier vraagt zichzelf weleens af hoeveel bezoekers hij of zij op een dag binnen bij zich heeft gehad en hoeveel de winkel voorbij lopen. Er is een manier om de nodige statistieken te verkrijgen over jouw eigen winkel. Hoelang zijn klanten aanwezig in je winkel? Verlaten klanten snel je winkel en zo ja, hoeveel? Komen de klanten vaker terug naar jouw winkel? Hoeveel van de bezoekers koopt ook daadwerkelijk een product? Er is een systeem ontwikkelt om dit u te laten weten en zien.

Crumbbase is een bedrijf die zich hierin heeft gespecialiseerd en een speciaal systeem ontworpen heeft, waardoor heel veel gegeven te achterhalen zijn van jouw bezoekers. Door het systeem die ze ontwikkelt hebben kunnen ze heel veel verschillende dingen meten en vanuit daar conclusies trekken. Als deze statistieken bekend zijn, zijn er veel mogelijkheden om de verkoop prestaties aanzienlijk te verbeteren ten opzichte van het verleden, omdat je inzicht hebt in jouw bezoekers.

Het bedrijf werkt met een passanten teller. Crumbbase geeft door middel van haar systemen inzicht in het aantal passanten dat de winkel heeft, hoe vaak ze terugkomen en hoelang de klanten in de winkel blijven. Daarnaast is zelfs de looproute van de passanten te zien en kunnen er conclusies worden getrokken naar aanleiding van het aantal bezoekers en het aantal verkopen.  Dit is natuurlijk erg handig voor een winkelier, aangezien hij op deze manier steeds meer te weten komt over de klanten en/of passanten van zijn of haar winkel.

Nu vraag je je af, hoe komt een bedrijf aan al deze informatie? Het speciale systeem dat ontwikkelt is door Crumbbase is niet te zien door klanten, daardoor is de werking nog beter. Er worden verschillende wifi sensoren geplaatst in en voor de winkel die een signaal opvangen van de passanten met een smartphone. Enigste vereiste is dat zijn of haar wifi wel ingeschakeld staat, zodat de wifi sensoren ook daadwerkelijk de passanten kunnen meten. Tegenwoordig loopt bijna iedereen met  een smartphone, dus het resultaat zal erg betrouwbaar zijn, omdat er genoeg wordt gemeten.

Benieuwd hoe jouw klanten zijn? Kijk naar het systeem van Crumbbase!

Voor meer info : http://www.crumbbase.nl/

Gerelateerde artikelen

Outlook 365

Schaf professionele Excel Eurocode rekenbladen aan bij deze specialist

Op zoek naar een specialist in telefoon reparatie in Den Haag?