Webcollection
Image default
Electronica en Computers

Een breed aanbod aan wind-up statieven en andere apparatuur

Bent u op zoek naar wind-up statieven of andere professionele audio-, video- en lichtapparatuur? Dan moet u bij Wytec Trade zijn! Dit gespecialiseerde bedrijf heeft een ruim assortiment met dergelijke apparatuur en levert deze apparatuur aan een brede groep gebruikers door heel Nederland. Ze bieden in hun assortiment veel A-merken aan. Daarnaast profiteert u bij deze specialist van apparatuur van de beste kwaliteit en een uitstekende service. Ze hebben een team van 20 medewerkers die actief zijn op het gebied van advisering, verkoop, installatie, service en onderhoud. Wat voor vraag u ook heeft of waarover u ook advies wilt, zij helpen u graag verder!

Verschillende mogelijkheden met deze wind up-statieven

Wanneer u Wind-up statieven wilt kopen, heeft u bij deze specialist de keuze uit verschillende soorten. Met deze soorten kunt u verschillende hoogtes instellen. Zo kunt u de statieven tot een hoogte van 2,8 meter verstellen en naar 1,5 meter terugdraaien. Ze hebben een reeks aan statieven die opdraaibaar zijn en een laadvermogen hebben van 80 kilogram. Daarnaast hoeven er geen kabels aan te pas te komen. De Wind-up statieven zijn ook nog eens veilig, betrouwbaar en zeer stabiel en de onderdelen voldoen aan de eisen van TUV en GS. Dit betekent dat de producten uitvoerig zijn getest op veiligheid en stabiliteit.

Bekijk het aanbod online!

Bent u benieuwd naar de Wind-up statieven van Wytec Trade? Bekijk dan het aanbod van deze specialist online en maak uw keuze. Ze hebben naast statieven ook veel andere apparatuur op het gebied van licht, geluid en beeld. U kunt eindeloos blijven scrollen door het uitgebreide aanbod van deze specialist. De kans is daarom groot dat de apparatuur die u zoekt, ook tussen het aanbod zit! Weet u niet precies welke statieven of ander soort apparatuur u nodig heeft voor uw project? Vraag dan advies aan de medewerkers van dit bedrijf! Door hun jarenlange ervaring en expertise kunnen ze u alles over de verschillende producten vertellen en denken ze graag met u mee.

https://www.wytec.nl/

Gerelateerde artikelen

Telefoon reparatie enschede

Outlook 365

Schaf professionele Excel Eurocode rekenbladen aan bij deze specialist