Webcollection
Image default
Electronica en Computers

Eenvoudig en snel een refurbished iPhone bestellen

Ben je op zoek naar een refurbished iPhone? Dan kun je natuurlijk naar een telefoonwinkel gaan. Maar niet elke telefoonwinkel verkoopt ook refurbished modellen. Daarnaast heb je er niet altijd zin in om de deur uit te gaan om een nieuwe telefoon te kopen. Online bestellen is veel eenvoudiger. Dan heb je de telefoon niet direct, maar meestal wordt deze wel snel geleverd. Zeker wanneer je een refurbished telefoon koopt bij fonu.nl. Bij deze webshop worden telefoons die voor 17.00 uur besteld zijn de volgende dag al geleverd. Zo hoef je de deur niet uit voor je nieuwe telefoon en hoef je niet lang te wachten. Wat wil je nog meer?

Kies uit een ruim aanbod aan refurbished telefoons

Er zijn meer voordelen van een refurbished iPhone bestellen bij fonu.nl dan de snelle levering. Zo heb je bij dit bedrijf ook de keuze uit diverse modellen, kleuren en opslagcapaciteiten. Daarnaast heb je de keuze uit A-, B- en C-grade modellen. Het onderscheid tussen deze typen is de prijs en het uiterlijk van de telefoon. Vanbinnen werken ze allemaal uitstekend. Een C-grade model is bijvoorbeeld het goedkoopst, maar vertoont lichte gebruikssporen. Een A-grade telefoon kost wat meer, maar ziet er daarentegen zo goed als nieuw uit. De B-grade telefoon zit hier weer precies tussenin. Hierdoor is er voor iedereen wel een geschikte refurbished iPhone te vinden in deze webshop.

Profiteer van goede garantie op je aankoop

Wat voor refurbished iPhone ga jij kopen bij fonu.nl? Je hebt uitgebreid de keuze en vindt dus zeker wat je zoekt. Bovendien profiteer je bij deze webshop van uitgebreide garantie op je aankoop. Je hebt namelijk twee jaar garantie op problemen met het scherm, opladen, bellen, de speakers en verbinding met mobiele netwerken. Deze garantie geldt echter alleen als er geen sprake is van waterschade, barsten, een beschadigde oplaadpoort en andere zichtbare schade. Heb je een ander probleem met je telefoon? Dan kun je altijd met de vriendelijke medewerkers overleggen om tot een goede oplossing te komen. Bij dit bedrijf weet je dan ook zeker dat je nog lang van je aankoop geniet.

https://www.fonu.nl/

Gerelateerde artikelen

Telefoon reparatie enschede

Op zoek naar een specialist in telefoon reparatie in Den Haag?

Alarmsystemen Woning? Raadpleeg www.alarmsysteem-alarminstallatie.be!