Webcollection
Image default
Electronica en Computers

Koel alles met de jetstream 240

De jetstream 240 is een ideaal apparaat om je kantoorruimte of je winkel te verkoelen. Dit is natuurlijk uitermate handig in de zomer als het steeds warmer wordt en het zo warm wordt in het bedrijfspand. Door de deuren en ramen open te zetten koelt het natuurlijk ook een beetje af, maar dit heeft maar een minimale werking. Door gebruik te maken van de jetstream 240 kan je ruimtes snel en effectief afkoelen en heeft maar een minimale elektriciteit verbruik. Hieronder vertellen we je het een en ander over de koeler. Lees dus snel verder!

De jetstream 240 koeler kopen

De jetstream 240 heeft vele goede kenmerken en kwaliteiten. Het is natuurlijk altijd goed om je eerst te verdiepen in deze kenmerken en kijken naar het verschillende aanbod online. Zo kan je bijvoorbeeld ook bezoek plannen aan een deskundige winkel die hier alles over kan vertellen en je over de jetstream 240 kan informeren. Zo kan je kijken wat het beste bij jouw situatie past en hoe je deze het beste inzet voor optimaal gebruik.

De jetstream 240 en zijn kenmerken

De jetstream 240 heeft verschillende voordelen en kenmerken tegen over bijvoorbeeld een airco. Deze voordelen en kenmerken worden hieronder opgesomd, zodat je een duidelijk beeld hebt en een doordacht keuze kan maken.

  • De jetstream 240 is de kleinste uit de jetstream series, hierdoor is die perfect voor kleine ruimtes.
  • Makkelijk te verplaatsen door de zwenkwielen.
  • De jetstream 240 heeft een 189 liter waterreservoir
  • De jetstream 240 is ecologische, omdat die weinig energie verbruikt
  • De jetstream 240 is makkelijk bedienbaar door de waterniveau-indicator

https://duravert-portacool.com/jetstream-240/