Ondersteuning in strategisch leveranciersmanagement vindt u bij deze specialist

Webcollection

Wanneer een leverancier niet aan de verwachtingen voldoet, heeft dat vaak grote gevolgen voor uw onderneming. Om dit te voorkomen, is het implementeren van strategisch leveranciersmanagement noodzakelijk. HCDR is een gespecialiseerd bedrijf met veel expertise en ervaring in huis, waardoor zij u optimaal kunnen ondersteunen met de implementatie hiervan. Ze zijn werkzaam in de omgeving Etten-Leur en Breda en bieden, naast strategisch leveranciersmanagement, ook ondersteuning in bijvoorbeeld IT-contractmanagement. Bij iedere dienstverlening die dit bedrijf aanbiedt, levert het maatwerk tot in de details. Zo behoudt u dankzij een deskundige en betrouwbare partner het overzicht en gaat u aanzienlijk efficiënter te werk.

Het belang van leveranciersmanagement

Het doel van strategisch leveranciersmanagement is om alles uit uw afgesloten overeenkomsten te halen en zo meer op de corebusiness van uw bedrijf te richten. Een zorgvuldig voortraject en een duidelijk contract zijn noodzakelijk bij leveranciersmanagement, maar vaak niet voldoende. Alles wat wordt geleverd moet ook bijvoorbeeld periodiek worden gemonitord. Leveranciersmanagement is dan ook verplicht in het kader van ISO 9001, 27001 en NEN 7510. Daarnaast is het belangrijk om tijdens verbeterafspraken en periodieke overleggen het leveranciersmanagement te verbeteren. Daarin bespreekt u onder meer lopende operationele zaken, maar ook relevante strategische ontwikkelingen. De specialisten van HCDR staan u bij in het verdedigen van uw belangen gedurende de verbeterafspraken en overleggen.

Besteed uw leveranciersmanagement volledig of gedeeltelijk uit

De specialisten van HCDR kunnen u uiteraard uitgebreid verder informeren over strategisch leveranciersmanagement en hoe dit uw onderneming en werkprocessen kan verbeteren. Wilt u ondersteuning in deze tak van management of wilt u strategisch leveranciersmanagement volledig uitbesteden? Het is allemaal mogelijk bij dit bedrijf. Wanneer u het uitbesteedt, maken zij voor een vaste prijs een dossier met duidelijke afspraken en voeren ze periodiek de leveranciersgesprekken. Bezoek de website voor meer informatie of neem direct contact op om de opties te bespreken.

https://hcdr.nl/