Webcollection
Image default
Electronica en Computers

Outlook 365

Als je een bedrijf hebt, dan wil je altijd mee gaan met je tijd. Je wilt niet achter blijven en je wilt dat jouw personeel ook niet achter blijft. Daarom is het verstandig om je medewerkers van goede materialen en middelen te voorzien. Dit betekent ook dat je ze degelijke computers moet verschaffen. Aan een lege computer heb je niks. Een lege computer is als een lege huls. Een computer moet voorzien zijn van degelijke software om optimaal gebruik te maken van de aanwezige hardware. Voor de zakelijke markt is het niet meer nodig om de verzameling van pakketten op de computer te hebben staan. Met Outlook 365 hoef je als bedrijf niet meer het software pakket te installeren op de computer van iedere medewerker. Je hoeft je it-afdeling niet onnodig meer te belasten met het in orde brengen van de software op alle computer. Dit scheelt natuurlijk ongelooflijk veel tijd. Het Outlook 365 pakket draait namelijk niet direct op de computer, maar het draait op servers die door Microsoft geïnstalleerd en beheerd worden. Je hoeft Outlook 365 dus niet te installeren op je computer, maar je hoeft er slechts voor te zorgen dat de computer een degelijke internetverbinding heeft. Dit bespaart een hoop tijd en dit kan een hoop problemen besparen. Een programma zal niet zomaar van de computer verdwijnen. Outlook 365 staat immers veilig en wel opgeslagen op enorme servers waar jij geen omkijken naar hebt.

Outlook 365 is maatwerk voor de organisatie

Outlook 365 maakt gebruik van diverse servers. Hierdoor zal een server nooit overbelast worden en kan je blijven profiteren van de snelheid van een dergelijke grote server. De locatie vanaf waar je inlogt, is indicator voor Outlook 365 om te bepalen met welke server hij contact maakt. Outlook 365 wordt zo te allen tijde gedraaid vanaf de server die het dichtste bij jou staat. It2it.nl is specialist als het gaat om Outlook 365. Een specialist die exact weet wat jij nodig hebt en wat je niet nodig hebt. Je kan dus altijd aankloppen voor advies of voor het stellen van vragen. Er zijn diverse versies van Outlook 365. Wij helpen u graag mee om Outlook 365 technisch mogelijk te maken voor jouw bedrijf. Het is heel goed te begrijpen dat je een bepaalde vorm van angst voelt voor het overstappen op Outlook 365. Je hebt immers niks in handen, je bent afhankelijk van externe servers. Maar dat is op zich niks nieuws. Bestanden sla je ook steeds vaker op in de cloud, dus waarom zou je ook niet elders je programma’s draaien? Er zijn dus diverse varianten van Outlook 365. Het is zaak dat je een variant kiest die bij jou, jouw bedrijf of jouw instelling past. Hieronder geven we een aantal varianten weer waar je uit kan kiezen:

  • 365 for Small business: voor het midden- en kleinbedrijf;
  • 365 for Home: voor thuisgebruik;
  • 365 for Education: voor onderwijsinstellingen die het kunnen aanbieden aan hun studenten.
  • 365 for Enterprises: voor de grootzakelijke markt;

Het werkt eenvoudig

Het pakket van Outlook 365 werk vrijwel hetzelfde als de reguliere software pakketten. Toch is het goed voor te stellen dat het een stap is om over te stappen en dat daar best de nodige begeleiding bij nodig is. Zoals hierboven al is gezegd, leveren we die begeleiding op technisch gebied graag. Daarnaast hebben we toegewijde mensen in dienst die je graag bijstaan met de overgang naar Outlook 365. Niet alleen op technisch gebied, maar ook op het gebied van omgaan met het nieuwe pakket. Ondanks dat heel veel elementen hetzelfde werken en heel veel elementen dus goed bekend zijn bij de meeste gebruikers. Kent het pakket van Outlook 365 toch ook wel wat extra mogelijkheden. Het zou zonde zijn als je maar voor een deel gebruik maakt van de mogelijkheden van het pakket. Daarom leggen zij graag aan jou en jouw medewerkers uit hoe Outlook 365 werkt en hoe iedereen optimaal gebruik kan maken van de mogelijkheden van het uitgebreide software pakket. Als je mee wilt gaan met je tijd en als je optimaal wilt profiteren van de mogelijkheden van je hardware, dan kan het dus absoluut geen kwaad om eens na te denken om een deel van de software op een externe server te laten draaien met een enorme capaciteit. Uiteindelijk gaat het er toch om dat de werkzaamheden binnen je bedrijf zo efficiënt en snel mogelijk plaatsvinden en dat jouw medewerkers niet worden gehinderd door falende software of vastlopende programma’s. Erger nog zou het zijn als bepaalde documenten of bestanden kwijt zijn geraakt. Het gebeurt niet zelden dat er per ongeluk op een verkeerde knop wordt gedrukt door iemand binnen de organisatie, door wie zal wel altijd een raadsel blijven, en dat er ineens bestanden zijn verdwenen. Dit risico minimaliseer je met opslag op een externe server. Het voordeel van het gebruik van het pakket is ook dat het niet per se nodig is om in te loggen op een specifieke computer. Het is zelfs niet nodig om in te loggen op het bedrijfsnetwerk. Er kan ingelogd worden vanaf een privé netwerk en dan nog kunnen de medewerkers toegang krijgen tot Outlook 365. Het heeft dus niet alleen voordelen binnen de organisatie, maar het geeft ook een bepaalde mate van flexibiliteit buiten de organisatie voor de medewerkers. Twijfel dus vooral niet langer en neem vrijblijvend contact op!

Voor meer info : http://www.it2it.nl/