Webcollection
Image default
Electronica en Computers

Schaf professionele Excel Eurocode rekenbladen aan bij deze specialist

Valt het berekenen van Nederlandse bouwkundige constructies, voornamelijk draagconstructies in hout, staal, beton en metselwerk, binnen uw vakgebied? Heeft u hiervoor Excel gedownload en geïnstalleerd, maar bent u nog op zoek naar Excel Eurocode rekenbladen? Bekijk dan eens wat Qec u hierin aan te bieden heeft. Dit bedrijf is gespecialiseerd in dergelijke rekenbladen. De professionals die hier werkzaam zijn, werken dagelijks met deze werkbladen, gewichtsberekeningen en belastingbepalingen. Dankzij hun jarenlange ervaring en expertise in dit vakgebied weten ze u altijd van passend advies te voorzien, zodat u te allen tijde het geschikte pakket bestelt voor uw toepassing.

Een keuze uit verschillende pakketten met rekenbladen

Om berekeningen in draagconstructies gestructureerd en overzichtelijk te kunnen maken, zijn Excel Eurocode rekenbladen een handige tool. Bij Qec kunt u kiezen uit meer dan 135 verschillende soorten rekenbladen. De rekenbladen zijn gebundeld in diverse pakketten, die u via dit bedrijf kunt bestellen. Met het pakket Gewichtsberekening (met pakketcode C) kunt u bijvoorbeeld belastingschema’s voor wanden of balken volautomatisch laten genereren, aan de hand van eurocode belastingaanname. Bij het pakket Alles inclusief Gewichtsberekening (met pakketcode A+C+D) ontvangt u daarentegen ongeveer 150 rekenbladen van Excel in Eurocode, inclusief gewichtsberekening. Ligger- en schijfberekeningen zijn echter niet aan dit pakket toegevoegd. En kiest u bijvoorbeeld voor pakket Hout (met pakketcode H), dan ontvangt u een selectie van ongeveer 45 houtberekeningen. Zo zijn er nog twaalf andere pakketten waar u uit kunt kiezen. Duizelt het u? De deskundige en vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om u van advies te voorzien.

Vraag meer informatie, een demo of een offerte aan

Het is begrijpelijk dat u vragen heeft, voordat u Excel Eurocode rekenbladen aanschaft. Neem daarom gerust contact op met de specialisten, zodat zij uw vragen kunnen beantwoorden. Wilt u graag vrijblijvend een demo of een offerte aanvragen? Ook dat is mogelijk. Door een demo aan te vragen, kunt u de rekenbladen eerst uitproberen alvorens u deze aanschaft. Met een offerte heeft u direct inzicht in het mogelijke kostenplaatje. De contactgegevens om informatie, een demo of een offerte aan te vragen, vindt u op de website van dit bedrijf.