Webcollection
Image default
Electronica en Computers

Uw archief laten digitaliseren door een betrouwbare expert

Uw archief is belangrijk binnen uw organisatie. Het is als het waren het geheugen van uw organisatie waarin allerlei belangrijke bestanden en data wordt opgeslagen. Daarom is het verstandig om uw archief te laten scannen en digitaliseren. Op die manier voorkomt u dat documenten en andere datadragers slijten, waardoor ze onleesbaar worden. Ook stelt u de gegevens veilig in geval van calamiteiten. Bovendien wordt het zo gemakkelijker om bepaalde gegevens op te zoeken, waardoor uw werkprocessen nog efficiënter verlopen. Een archief digitaliseren heeft dan ook enkel voordelen. Zeker wanneer u het uitbesteed aan een betrouwbare expert.

Reken op een bedrijf dat keer op keer hoge kwaliteit levert

Nu vraagt u zich waarschijnlijk af aan welk bedrijf u het scannen van uw archief het best uitbesteed. Het antwoord op die vraag is simpel: aan GMS. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring en kan uw archief dan ook uitstekend voor u digitaliseren. Hierbij gaan zij uiterst zorgvuldig te werk. Hierdoor blijven de originele datadragers intact en ontvangt u digitale bestanden van de beste kwaliteit. Zo weet u zeker dat onder andere tekst goed leesbaar is. Om deze hoge kwaliteit te garanderen, worden er veel controles uitgevoerd. Vaak gebeurd dit steekproefsgewijs, maar het kan ook één op één plaatsvinden.

Informeer naar de mogelijkheden voor uw archief

Wilt u uw archief laten scannen en er zo voor zorgen dat belangrijke gegevens veiliggesteld worden? Neem dan contact op met de specialisten van GMS. De experts van dit bedrijf staan graag voor u klaar om u te adviseren over de mogelijkheden. Ook beantwoorden ze al uw vragen. Tijdens een eerste gesprek wordt een inventarisatie gemaakt van uw collectie en uw wensen. Aan de hand hiervan stellen ze een plan van aanpak op, dat pas wordt uitgevoerd wanneer u het heeft goedgekeurd. Zo weet u zeker dat het proces naar wens verloopt.

https://gmsnl.com/