Webcollection
Image default
Entertainment

Wat zijn de beste vapes?

Bij de aanschaf van een vaporizer kijk je naar een aantal zaken. Wil je een pocketformaat, hoelang mag de opwarmtijd maximaal duren en hoeveel gram past er in de kamer? Behalve deze technische zaken speelt het ontwerp natuurlijk ook een rol bij de keuze. Als je dit allemaal bij elkaar telt, kom je al snel bij de Xmax uit. Deze vaporizer kun je in verschillende modellen krijgen en er sluit daardoor altijd een model aan bij jouw wensen.

Gemakkelijk voor onderweg

Ben je op zoek naar een vaporizer die je eenvoudig in je zak kunt stoppen, dan is de Xmax Vital iets voor jou. De ingebouwde batterij maakt het niet alleen heel compact, je profiteert ook nog eens van de kracht van deze batterij. Met een volledige opgeladen vaporizer kun je zes tot negen sessies doen. Het opwarmen van de keramische kamer tot de hoogste temperatuur duurt slechts dertig seconden. Bij de Xmax Vital krijg je standaard verschillende Xmax onderdelen meegeleverd. Natuurlijk mag de USB oplaadkabel hierbij niet ontbreken. Daarnaast zit er een mondstuk bij, een set stalen gaasjes, O-ringen en een onderhoudssetje.

Een innovatieve vaporizer

Voor zowel de beginnende als de ervaren gebruiker heeft Xmax een handzame vaporizer die voorzien is van de laatste technische snufjes. Bij deze Xmax ACE maak je bijvoorbeeld gebruik van de nieuwe fast empty functie. Ook hier kun je in dertig seconden de kamer op de juiste temperatuur krijgen. Deze temperatuur is in te stellen tussen de 100 en 240 graden. In de kamer past 0,2 tot 0,3 gram kruiden. Door de verbeterde luchtstoom in de vaporizer is de damp zeer zuiver. Wil je behalve kruiden ook extracten dampen. Bij de Xmax onderdelen is een concentratenbakje inbegrepen. De oplaadbare batterij kun je verwisselen. Deze reservebatterij is niet inbegrepen in de meegeleverde Xmax onderdelen. Maar je kunt wel rekenen op een siliconen mondstuk, een USB kabel, een set mondstukgaasje en kamergaasjes en bijvoorbeeld ook een onderhoudssetje.

Een breed assortiment Xmax onderdelen

Het is gemakkelijk dat je bij de verschillende modellen Xmax vaporizers ook direct de juiste Xmax onderdelenkrijgt. Maar je kunt de diverse Xmax onderdelen ook los krijgen. Dit is handig als je bijvoorbeeld je mondstuk per ongeluk verliest. Maar sommige Xmax onderdelen moeten ook wat vaker vervangen worden, om de kwaliteit van het vapen hoog te houden. Er kan bijvoorbeeld bruine aanslag op het mondstuk komen en ook de gaasjes moeten regelmatig vervangen worden. Kies daarom uit de Xmax onderdelen de zaken die je op voorraad wilt hebben. Of voor onderdelen die je kunt gebruiken als aanvulling op je vaporizer. Zo heb je voor de Xvape Fog Pro een glazen bubbler. Deze vul je met water en dat zorgt ervoor dat de damp die je inhaleert ook koelt. Hierdoor is de damp die je inhaleert minder scherp. En dat geeft weer een goede ervaring. Zelfs als het batterijklepje van je Xmax V3 Pro vaporizer onverhoopt vervangen moet worden, kun je dat als los onderdeel krijgen.Let bij het uitzoeken van de Xmax onderdelen goed op het type Xmax vaporizer dat je hebt, zodat je zeker weet dat je altijd passende onderdelen hebt.