De luxe van een groentebox

Verse groente en fruit in huis dankzij een groentebox? Als je bezoek krijgt, heb je vaak al genoeg te doen, poetsen, koken en je huis gezellig maken. Uitzoeken hoe jij je gerechten kan vullen met lekkere en bijzonder groentes hoort daar vaak niet bij. Hierdoor kies je iets makkelijks als wortelen of broccoli. In principe niks mis mee, maar misschien wel een beetje saai. Dat is nu verleden tijd dankzij deze box! Laat je vrienden versteld staan van je kookkunsten en schotel ze iets voor dat zowel lekker is als gezond!

Heel veel verschillende producten in je groentebox

Via de website van De Verse Verleiding kan je zelf je groentebox samenstellen, deze worden thuisbezorgd op dinsdag of zaterdag. Ideaal als je een druk leven hebt en een fulltime baan. Hierdoor heb je niet altijd de tijd om te zorgen dat je verse groente en fruit in huis hebt. Zekers als je gezond wilt eten is zo’n box ideaal. Je kan zelf beslissen wat je in de box toevoegt. Of je nu wel of niet houdt van exotische producten, er zit altijd wat tussen dat je lekker vind. Omdat het allemaal streekproducten zijn, is deze groentebox dus niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Je bent heel goed bezig met de groentebox!

Inspiratie opdoen dankzij heerlijke recepten

Naast de heerlijk uitziende voor- en hoofdgerechten is er nog zo veel meer keus. Want je kunt echt niet alleen in je avondeten groente verwerken. Dit kan ook in

  • Soepen
  • Bijgerechten
  • Salades
  • Lekkernijen

Maak eens een gegrilde watermeloen als toetje voor je gasten, of kies voor een aspergetaart. Je gasten zullen zeker versteld staan van jouw bijzondere gerecht. De hoeveelheid groente die je krijgt in de groentebox is altijd afgestemd op je gezinsgrote, maar als je een keer eters op bezoek krijgt heb je natuurlijk meer nodig. Dit is heel gemakkelijk aan te passen. Je kunt eenmalig het aantal eters aanpassen, waardoor je altijd genoeg eten in huis hebt, maar eigenlijk nooit te veel. Hierdoor hoef je bijna niks weg te gooien.

http://www.deverseverleiding.nl/