Een gezellig restaurant met sfeervol hotel in Uden


Ga je een heerlijk weekendje weg in omgeving Uden? Verblijf dan in het gezellige Jambon. Dit restaurant met hotel is een ideale verblijfoptie voor een onvergetelijk weekend. Verblijf in een sfeervolle hotelkamer en ga gezellig eten in het restaurant. Daarnaast in Jambon ook de expert op het gebied van zaalverhuur in Uden. 

Ontdek de gezellige stad Uden

Ben je van plan binnenkort een weekendje weg te gaan in Nederland en ben je op zoek naar een leuke nieuwe stad om te ontdekken? Kies dan voor het gezellige Uden! Deze Brabantse stad heeft namelijk veel te bieden. Deze stad staat bekend om haar gastvrijheid, vele winkels en meer dan genoeg restaurants. Ga naar het theater, de bioscoop of het museum. Na een volle dag kom je terug in het restaurant met hotel Jambon waar je kunt genieten van een heerlijk diner. Daarna kruip je in het comfortabele bed in je sfeervolle hotelkamer. 

Geniet van de Franse en Italiaanse keuken

Is er iets leuker dan dineren en vervolgens logeren in een sfeervol restaurant met hotel? Nodig je partner, een date, een vriend of vriendin uit voor een geweldig weekend in Uden. Boek een tafel en hotelovernachting bij restaurant met hotel Jambon. Geniet van heerlijke gerechten die geïnspireerd zijn door de traditionele Franse en Italiaanse keuken. Bekijk de menukaart en je zult zien dat er veel keuze is. Geniet van unieke smaakcombinaties en dat voor een zachte prijs. Na een heerlijke maaltijd ben je zo in je sfeervolle hotelkamer. 

Zalen voor verschillende gezelschappen

Jambon is daarnaast ook de expert op het gebied van zaalverhuur in Uden. Zo kun je hier terecht voor een sfeervolle ruimte voor een kleiner gezelschap. De privé-eetkamer biedt een sfeervolle en intieme setting voor een kleine receptie of een diner. Deze ruimte is geschikt voor een gezelschap van maximaal 50 personen. Ben je op zoek naar een grotere zaal voor een personeelsfeest of een bruiloft? Dan kom je uit bij de grote zaal die geschikt is voor gezelschappen van maximaal 120 personen. Er is hoe dan ook een passende oplossing voor zaalverhuur bij deze specialist in Uden.