Webcollection
Image default
Eten en drinken

Geen verjaardag kan zonder verse chips

Op jouw verjaardag of de verjaardag van een ander familielid wil je natuurlijk dat niemand iets tekort komt. Echte Nederlandse hapjes om te serveren op een verjaardag zijn natuurlijk gehaktballetjes, worst, kaas, borrelnootjes en verschillende soorten chips! Een verjaardag is niet compleet zonder een bak naturel en een bak paprikachips. Eerlijk is eerlijk, zo denken we stiekem allemaal! Toch is het misschien wel een goed idee om deze gewoonte een beetje aan te passen. Een beetje betekent dan ook echt een beetje, want wat nou als je de traditionele zakken Lay’s en Croky naturel en paprikachips de deur uitdoet en ze vervangt voor de naturel en paprikachips van Boerderij Chips? Deze chips is ultravers en een echte verrijking van ieder feestje. Jouw feest kan echt niet meer stuk zonder deze verse chips!

Geef een knalfeest met heerlijke chips

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om door te gaan met een verjaardag met gehaktballen, paprikachips van Lay’s en de andere oer-Hollandse hapjes, maar je kunt ook de cliché doorbreken en eens een heerlijke bak natuurlijke chips neerzetten op tafel. Jouw gezelschap zal het gegarandeerd een heerlijke vervanger vinden en hebben direct door dat deze verse chips echt van het land komt. De lekkere krokante laag en de volle smaak geeft chips echt een nieuw jasje. Probeer het nu ook eens! Je koopt de verse chips gewoon in de supermarkt, dus je hoeft niet speciaal moeilijk te gaan doen deze chips te bemachtigen. Als je zeker wilt dat de chips erg vers smaakt, zet dan zelf de frituurpan aan en snijd zelf jouw aardappelen. Het is namelijk erg eenvoudig om zelf chips te bakken.

Zet de verse chips standaard op jouw boodschappenlijstje

Wil jij wel eens weten hoe het is om een verjaardag te vieren met verse chips? Wacht dan niet langer en probeer het uit! Koop de verse chips in de supermarkt of maak ze zelf en begin nu met een nieuwe traditie op elk feestje dat jij houdt!