Webcollection
Image default
Eten en drinken

Iets lekkers voor iedere bezoeker bij deze pasta foodtruck

De pasta foodtruck is wellicht een van de meest geliefde soort foodtrucks die er zijn. Dat is ook niet zo gek. Iedereen houdt namelijk van de Italiaanse keuken en het concept van de foodtruck sluit perfect aan op de open en warme sfeer van Italië. Bij Pasta Joe zijn ze erg gedreven om hun passie voor de Italiaanse keuken over te brengen naar de bezoekers. Het is dus echt een feestje om deze pasta foodtruck op uw evenement, beurs of festival te hebben staan. Met een menu dat gevuld is met allerlei klassiekers, evenals een aantal eigen interpretaties, is er altijd wel een gerecht te vinden dat een bezoeker zal lusten. Ook zijn er genoeg vegetarische opties te vinden, waardoor deze pasta foodtruck gaat voor een inclusieve menukaart.

Een persoonlijke en interactieve manier van catering

Wanneer bezoekers eten kopen bij een pasta foodtruck, zoals Pasta Joe, hebben ze de zeldzame kans om met de chef-kok te communiceren. Dit komt omdat bij een foodtruck de bestellingen vaak door één of hooguit enkele persoon worden opgenomen en bereid. Dit is in vergelijking met een traditioneel restaurant of cateringbedrijf heel anders. Hier heeft de bezoeker vaak geen idee wie al het eten heeft bereid. Deze persoonlijke aanpak geeft de bezoeker vertrouwen in het eten en zorgt er ook voor dat het eten nog lekkerder smaakt. Wanneer klanten het gezicht achter hun eten kunnen zien, voelen ze zich natuurlijk meer verbonden met de ervaring.

Een maaltijd waar iedereen van houdt

Pasta is een maaltijd die de buik vult en ons urenlang verzadigd houdt. Dit komt omdat de complexe koolhydraten van pasta langzaam worden verteerd en ons kunnen helpen verzadigd te blijven. Ondanks dat het een goede bron van energie is, willen ze bij Pasta Joe voornamelijk de gezelligheid van de Italiaanse keuken overbrengen naar alle bezoekers. Pasta’s en pizza’s zijn namelijk gerechten waar iedereen van houdt en de verse bereidingswijze van deze pasta foodtruck zorgt dat de smaak ook nog eens voortreffelijk is.