Kopke Tawny port, afkomstig uit de Douro Valley is zeer appetijtelijk

Port is dé bekendste wijnsoort uit Portugal. Hij is afkomstig uit de Douro Valley en leent zich zeer goed om een avond mee te borrelen en als bijvoorbeeld een afsluiten na een lange avond eten. Dat de port alleen wordt geproduceerd in deze noordelijke streek in Portugal, wil niet zeggen dat er weinig varianten zijn. Sterker nog: vandaag de dag kiest u uit tientallen soorten. Een van de meest bekende soorten is de Kopke Tawny port. Deze wijn rijpt gemiddeld 10 jaar op houten vaten en kenmerkt zich om een rijke en kruidige smaak. Serveer de port met een overheerlijke kaasplank of ga voor zoetigheid met brownies of chocoladecake. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Laat u verassen door de smaken van onder meer een Kopke Tawny port

Zoekt u ook nog naar een winkel die alles heeft op borrelgebied? Zoekt niet verder dan Uwfoodspeciaalzaakonline.nl. hier vindt u geheid alles wat u nodig hebt. Combineert u een uitgebreid diner graag met bijpassende wijnen? Sluit u een diner met vrienden of uw partner af met een dessertwijn? En borrelt u graag na met een port, zoals een Kopke Tawny port? Het zijn allen dranken die u in de webshop bestelt. En heeft u de keuze voor een van de dranken gemaakt? Bekijk dan meteen even het aanbod aan Italiaanse en Spaanse delicatessen. Zo maakt u een avond genieten pas écht compleet.

Kopke Tawny port rijpt 10 jaar op houten vaten

Tegenwoordig is er op de Nederlandse markt heel wat lekkers verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende soorten port. Wilt u een lekkere kruidige smaak? In dat geval is Kopke Tawny port het overwegen waard. Ervaar aroma’s van specerijen, gedroogd fruit en honing. De rijke smaak is te danken aan het jarenlange rijpingsproces en is het beste te omschrijven als zacht en rond, waarin u tinten van amandelen en gedroogd fruit proeft. Maar waar bestelt u deze port? Natuurlijk bij Uwfoodspeciaalzaakonline.nl. Plaats de fles in uw online winkelmand, reken eenvoudig en snel af en geniet binnen de kortste keren met vrienden, familie of uw partner van de rijke smaak die de Kopke Tawny port zo kenmerkend maakt. U kunt hier Kopke Old Tawny Port online bestellen.