Webcollection
Image default
Eten en drinken

Quiche maken: een slim gerecht

Zelf een quiche maken is leuk voor wanneer je een feestje geeft of een gezellige avond met vrienden hebt gepland. Doordat je een quiche met een grote diversiteit aan ingrediënten kunt maken blijft het altijd een verassend gerecht dat je steeds weer anders van smaak kunt maken. Ook voor maken van vegetarische en veganistische quiches zijn er tal van mogelijkheden. Heb je een koelkast vol met kleine restjesen weet je niet wat te koken? In zo’n geval kan een quiche een slim gerecht zijn om deze restanten te gebruiken zodat je niets hoeft weg te gooien.

Recepten vinden voor het maken van quiche

Ben je nu op zoek naar lekkere recepten om de heerlijkste quiches te bereiden? Neem dan een kijkje op de website van Tante Fanny. Misschien ben je bekend met dit merk. Van Tante Fanny koop je lekkere kant-en-klare deegproducten waarmee je de basis voor het maken van quiche of het beleggen van zelfgemaakte pizza in huis haalt. Daarnaast kun je ook bij Tante Fanny terecht voor zo’n 300 recepten die perfect aansluiten bij de verse deegproducten van dit merk. Via de website zoek je gemakkelijk op het soort deeg dat je wilt gaan gebruiken. Je hebt dan direct een overzicht van allerlei heerlijke recepten die aansluiten bij bijvoorbeeld het taart- en quichedeeg van Tante Fanny of één van de drie verse pizzadegen van dit merk.

Ook leuk: zelf een pizza beleggen

Voor het maken van quiche kun je de ingrediënten kiezen waar jij dol op bent. Hetzelfde geldt voor het pizza beleggen. Ook hiervoor vind je hele lekkere recepten bij Tante Fanny en kun je de bijpassende verse pizzadegen in de supermarkt aanschaffen. Naast recepten voor het beleggen van pizza vind je ook veel leuke ideeën voor het maken van borrelhapjes en andere gerechtjes met pizzadeeg, quichedeeg of bladerdeeg. Denk hierbij bijvoorbeeld aan muffins, pizzastengels, Focaccia, twisters en pretzels.