Ontvang advies en hulp bij de verkoop van uw bedrijf

Webcollection

Bij de overname van uw bedrijf komt er heel wat kijken. U wilt immers dat u de zaak overlaat aan de juiste persoon. Als u op zoek bent naar het geschikte profiel voor de overname van uw bedrijf, is het een goed idee om het netwerkbestand van Fidor Corporate Finance te bekijken. Dit bedrijf biedt een uitgebreide hulp bij de verkoop van uw bedrijf en brengt u in contact met de juiste partijen. Op deze manier kunt u zonder zorgen de zaken afronden en heeft u altijd een expert waarbij u terecht kunt voor vragen.

Vind de juiste bedrijfsopvolger

Vind de ideale koper voor uw bedrijf met de hulp van Fidor Corporate Finance. Dit bedrijf heeft een ruime ervaring met het opvolgen van fusies en overnames en biedt u een uitgebreide hulp bij de verkoop van uw bedrijf. In eerste instantie is het belangrijk te bepalen over welk type bedrijfsovername het gaat. Vervolgens bepaalt u een zoekprofiel. Heeft u een geschikte kandidaat gevonden? Dan geeft deze financiële partner u graag het juiste advies gedurende de kennismakingsgesprekken. Wilt u graag weten hoe Fidor Corporate Finance u verder kan helpen? Plan dan snel een gesprek in met de adviseurs.

Doe een waardebepaling als u uw bedrijf gaat verkopen

Wanneer u uw bedrijf gaat verkopen, is het mogelijk dat de kandidaat-koper een due diligence laat uitvoeren. Daarom is het interessant om zelf eerst een waardebepaling te doen. Wat wilt u precies verkopen? Alle bezittingen inclusief eventuele schulden? Of aandelen van de vennootschap? Hoe zien de jaarrekeningen eruit, wat valt op? Ook bepaalt u verschillende waarden zoals de intrinsieke waarde, rentabiliteitswaarde en goodwillwaarde. Wilt u graag hulp bij deze fase van de verkoop van uw bedrijf? Dan schakelt u hiervoor de professionele adviseurs van Fidor Corporate Finance in. Zij hebben een jarenlange ervaring bij de begeleiding van overnames.

https://www.fidor-corporate-finance.nl