Webcollection
Image default
Geschenken

Met relatiegeschenken bind je klanten voor de lange termijn

Als jij al langere tijd prettig samenwerkt met zakenpartners of klanten, is het een goed idee om deze relatie te bekrachtigen met een geschenk. Deze relaties zijn immers goud waard voor uw onderneming – een blijk van waardering is vast een zeker welkom. Zet jouw relaties in het zonnetje door ze te verrassen met unieke relatiegeschenken van Thomassen Business Gifts uit Breda. Dit bedrijf biedt de keuze uit een zeer groot scala leuke relatiegeschenken die je kunt inzetten om jouw klantenbinding te versterken.

Geef uw relaties iets persoonlijks

Zorgvuldig gekozen, attente relatiegeschenken verbeteren effectieve wijze jouw relatie met je belangrijkste klanten en partners. Thomassen Business Gifts te Breda kan jou bijstaan bij het uitzoeken hiervan als je niet precies weet wat je moet geven. Hun experts helpen je inspiratie opdoen om originele relatiegeschenken voor jouw relaties uit te kunnen zoeken. Het geven van deze cadeaus heeft uiteraard meer voordelen, voorbij enkel het verbeteren van de verstandhouding:

  • Een betere retentie van jouw merknaam
  • Een positieve associatie met jouw bedrijf en een sterk gevoel van waardering
  • Herhaalaankopen en vaste klandizie worden aanzienlijk waarschijnlijker

Het uitzoeken van een relatiegeschenk is een vak apart

Dit bedrijf biedt volop keuzes voor het aanschaffen van een spraakmakend cadeau. Wellicht wil je unieke producten laten creëren voor jouw merk? Thomassen Business Gifts biedt maatwerk van topkwaliteit; zo worden jouw relatiegeschenken precies zo vervaardigd zoals jij dat wilt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een koffiemok met jouw bedrijfslogo, of wellicht een thermosfles waarop een slogan van jouw bedrijf prijkt. Het schenken van een mooi gebruiksvoorwerp betekent dat jouw klant frequent aan jouw vrijgevigheid zal denken. Of u nu een kleine onderneming of een grote multinational bestiert, zij helpen u graag verder! U kunt online inspiratie opdoen door het bekijken van hun eerder geproduceerde maatwerk cadeaus. Als u een idee heeft voor een goed relatiegeschenk, neemt u dan contact met hen op om deze te laten realiseren!