Trouwringen Tilburg van Rings & Suits zijn er voor alle budgetten

Webcollection

Trouwringen Tilburg en trouwringen Rotterdam vindt u bij specialist Rings & Suits in alle prijscategorieën. Wanneer u en uw geliefde bezig zijn met het voorbereiden van de grote dag, komt daar veel bij kijken. Een van de leukste aspecten is het uitkiezen van de ringen. Veel aanstaande echtparen denken echter dat aan elke trouwring een flink prijskaartje hangt. De waarheid is echter dat u de ringen zo duur kunt maken als u zelf wilt. Rings & Suits biedt trouwringen in Tilburg en trouwringen in Rotterdam voor iedere portemonnee.

De invloed van het edelmetaal op de prijs van een trouwring

De prijzen van de trouwringen Tilburg en trouwringen Rotterdam zijn elk zorgvuldig bepaald. Het uiteindelijke prijskaartje dat aan een ring hangt, is afhankelijk van diverse factoren. Zo speelt ten eerste het type edelmetaal een rol. Goud wordt het vaakst gebruikt, op de voet gevolgd door witgoud. Deze laatste is duurder, omdat het gelegeerd wordt met palladium. Witgoud is ook duurder dan rosé goud, waarin weer een hoger gehalte koper is verwerkt. De goudkoers zorgt er tot slot voor dat de prijs van het edelmetaal voortdurend fluctueert.

Andere factoren die de prijs van een trouwring bepalen

De prijs van trouwringen Tilburg en trouwringen Rotterdam van Rings & Suits wordt niet slechts door het edelmetaal bepaald. Ook de hoeveelheid materiaal, oftewel het gewicht van het sieraad, speelt uiteraard een rol. Een in uw ogen minimaal verschil in breedte of dikte kan al een aanzienlijk prijsverschil opleveren. Daarnaast zijn ook eventueel gebruikte edelstenen van invloed, net als het specifieke ontwerp van de ring. Des te meer details, des te meer arbeid en dat ziet u terug in het eindbedrag.

De gemiddelde prijs van trouwringen

Over het algemeen kan gesteld worden, dat de aanschaf van een set voordeliger is dan het kopen van twee aparte ringen. De gemiddelde set kost in ons land om en nabij de vijftienhonderd euro. Dit is dan ook de richtlijn die u bij het uitzoeken van een trouwring kunt aanhouden. Als alternatief kunt u ook tien procent van het totaalbudget voor uw bruiloft aanhouden. Tussen de vele trouwringen in Tilburg en trouwringen in Rotterdam vindt u ongetwijfeld een ring waarop u niet kunt wachten om hem uw hele leven aan uw vinger te dragen.