Webcollection
Image default
Geschenken

Van gouden beker tot troostprijs: alles bij één leverancier

Wanneer je regelmatig toernooien of wedstrijden organiseert moet je ook met regelmaat sportprijzen bestellen. En dan is het prettig wanneer je voor iedere soort wedstrijd gepaste prijzen kunt kopen bij dezelfde leverancier. Maar eerst wil je natuurlijk weten wat er te koop is. Daarom in dit artikel meer informatie over de wondere wereld van de sportprijzen!

Gouden bekers en andere grote trofeeën

Een prestigieuze wedstrijd vraagt natuurlijk om dito sportprijzen. In veel gevallen worden er prijzen uitgereikt aan de nummers 1, 2 en 3 met een overeenkomstige bronzen, zilveren of gouden beker. Deze prijzen zijn wat duurder maar dat komt vooral door het gebruik van materialen en edelmetalen. Het is ook mogelijk om je eigen trofeeën te ontwerpen. Hiervoor kun je beter direct contact opnemen met een leverancier en vragen naar de mogelijkheden.

Medailles kopen?

Een andere veel gebruikte sportprijs is de welbekende medaille. Medailles zijn populair bij grote toernooien en bijvoorbeeld sportdagen op scholen. Je kunt goedkoop een medaille kopen, bijvoorbeeld als troostprijs of prijs voor het meedoen, zodat iedereen een mooi aandenken krijgt. Maar je kunt ook een luxe medaille bestellen waarbij je zelf de grootte van de prijs, het lint en de opdruk kunt kiezen. Medailles zijn verkrijgbaar vanaf een paar cent en kunnen oplopen tot enkele tientjes.

Nog veel meer keuze!

Naast sportbekers, kampioensschalen en medailles zijn er nog talloze andere sportprijzen verkrijgbaar. Denk aan glazen awards die kunnen worden uitgereikt op sportgala’s en andere evenementen waarbij een atleet wordt beloond voor zijn geleverde prestaties. Maar ook sport specifieke prijzen voor bijvoorbeeld bowlen, poolen, tennis, hockey en andere bekende en minder bekende sporten. Een goede leverancier heeft een uitgebreide website waarbij je niet alleen rechtstreeks kunt bestellen maar ook aanpassingen aan de gekozen sportprijzen kunt maken.