Webcollection
Image default
Gezondheid

HollandZorg voor flexmigranten

Als u een bedrijf heeft waar veel flexmigranten in dienst zijn, dan weet u als geen ander hoeveel zaken hiervoor geregeld moet worden. Een belangrijk punt is bijvoorbeeld het afsluiten van een zorgverzekering. HollandZorgis een van de weinige zorgverzekeraars die zich specifiek heeft gericht op het aanbieden van zorgverzekeringen voor buitenlandse werknemers. We maken het zo makkelijk mogelijk voor u om een zorgverzekering af te sluiten voor uw medewerkers en bieden verzekeringen die aansluiten op de situatie van flexmigranten. 

EHIC pas

Als u kiest voor een zorgverzekering bij HollandZorg, dan krijgt u een zorgpas waarop uw verzekeringsgegevens vermeld staan. Deze pas dient ook als uw ‘European Health Insurance Card’, ofwel EHIC pas, waarmee kosten vergoed worden van noodzakelijke medische zorg, wanneer u voor een bepaalde periode verblijft in een EU/EER-land of Zwitserland. De zorg die u vergoed krijgt met uw EHIC pas verschilt per land en ook het bedrag dat wordt gedekt door de verzekering. 

Onze service

HollandZorg houdt op verschillende manieren rekening met het feit dat veel flexmigranten niet goed Nederlands spreken. Zo hebben we bijvoorbeeld een speciale vertaal app ontwikkeld, die het mogelijk maakt voor Poolse werknemers om te communiceren met een zorgverlener. Daarnaast vindt u op onze website veel documenten, zoals verzekeringsvoorwaarden en brochures die vertaald zijn in het Engels en het Pools. Ook bieden we Zorgservice aan in zowel Nederlands als Engels. Hier kunt u terecht als u vragen heeft over zorgverlening. 

Contact HollandZorg

Voor meer informatie over HollandZorg verzekeringen of de EHIC pas kunt u op onze website terecht. Ook kunt u hier bijvoorbeeld vinden hoe het zit met de zorgtoeslag Poolse werknemers. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat we uw vragen kunnen beantwoorden en u kunnen helpen met het afsluiten van de juiste zorgverzekering.

 

Voor meer info : https://www.hollandzorg.com/