Webcollection
Image default
Gezondheid

Kliniek voor abortus

Wanneer u onbedoeld zwanger bent geraakt, dan kan dit een lastige situatie opleveren. U moet beslissen of u de zwangerschap door wilt zetten of af wilt breken en dit brengt veel emoties met zich mee. Indien u beslist om de zwangerschap af te laten breken, dan wilt u dit laten doen bij een betrouwbare kliniek. U wilt ergens naartoe kunnen waar begrip getoond wordt voor uw situatie en waar u zich zoveel mogelijk op uw gemak voelt. Bij Beahuis en Bloemenhove kliniek begrijpen we dit, en daarom doen we er in onze abortuskliniek alles aan om de steun te bieden die u nodig heeft.

Diverse behandelingen

Vanaf het moment dat u ontdekt dat u zwanger bent, kunt in onze kliniek terecht voor de nodige steun en advies. U kunt bij ons laten bepalen of u inderdaad zwanger bent en hoe lang al. Aan de hand hiervan kan worden besloten welke abortusmethode er toegepast kan worden. In het eerste trimester kan er gebruik gemaakt worden van en abortus pil om de zwangerschap af te breken. Bij een zwangerschap tussen de 5 en 12 weken kan ook gekozen worden voor een zuigcurettage. Als u al in het tweede trimester van uw zwangerschap zit, zal een instrumentele abortus plaatsvinden.

Zelfde dag naar huis

Voor alle abortusmethoden geldt dat u niet langer dan een dag bij ons in de kliniek hoeft door te brengen. Aan het einde van de dag kunt u gewoon weer naar huis, zodat u in een vertrouwde omgeving bij kunt komen van de behandeling. Wel maken we na een aantal weken een afspraak met u voor controle. Op de website van Bloemenhove kliniek kunt u meer informatie vinden over onze werkwijze en de verschillende behandelingen. Ook kunt u hier antwoorden lezen op veelgestelde vragen over ongewenste zwangerschap, en kunt u ervaringen lezen van vrouwen die al bij ons in de kliniek zijn geweest.

Voor meer info : http://www.bloemenhove.nl/

Gerelateerde artikelen

Vraag hulp als je ergens mee zit!

Laag libido verhogen doe je zo!

Fysiotherapie in Ede is de goede keuze